Stedendriehoek

Samen trainen voor de 5 kilometer

WARNSVELD – Heb jij altijd al de start willen maken met hardlopen, maar heb je die stok achter de deur nodig, of weet je niet waar je moet beginnen? Optisport Health Club Warnsveld organiseert een hardloopclinic voor beginners.

“Onder leiding van ervaren trainers gaat men samen trainen voor de 5 kilometer van de City Hanzeloop Zutphen op 14 mei. Iedere donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur vindt de gezamenlijke training plaats vanaf de Health Club. Daarnaast krijgen de deelnemers een trainingsschema aangeboden waarmee zij zelf de overige trainingen in de week kunnen oppakken. Dit kan zowel buiten als binnen in de Health Club”, vertelt locatiemanager Sabine Boshuis.

“Naast de hardlooptrainingen op donderdagavond en het trainingsschema kunnen de hardlopers natuurlijk ook met vragen over voeding, core stability enzovoort bij onze trainers terecht. Met het Optisport-team zorgen wij ervoor dat de deelnemers op zondag 14 mei goed voorbereid aan de start van de 5 kilometer staan tijdens de City Hanzeloop”, vervolgt Sabine.

Voor meer informatie en inschrijven voor de clinics, neem contact op met de receptie van Optisport Health Club Warnsveld, e-mail warnsveld@optisporthealthclub.nl  of telefoon 0575-521938.