Stedendriehoek

Ruilhandel met nappen

Hoe leuk is het om onbeperkt goederen en diensten te kunnen ‘kopen’ zonder je zorgen te maken over de vraag of je er wel genoeg geld voor hebt? Bij de ruilkring Lets kan dit. Je kunt spullen aanbieden die je zelf niet meer nodig hebt en diensten aanbieden die je leuk vindt om te verlenen. Dat kan bijvoorbeeld gaan om taarten bakken, schoonmaken, klussen, vervoer van mensen of goederen of het verzorgen van de catering bij een feest.

Via een betaalsysteem in zogenoemde ‘nappen’ kun je dan van andere Lets-leden weer spullen ‘kopen’ die je graag wilt hebben of diensten die je graag wilt afnemen. In Zutphen, Warnsveld, Eefde en Brummen zijn meer dan 110 adressen lid van dit systeem en is er dus volop handel mogelijk. Goed voor het milieu omdat spullen hergebruikt worden en desgewenst leuk om nieuwe en vaak interessante mensen te leren kennen. Ook fijn dat je mensen kunt inhuren voor werkzaamheden die je zelf niet kunt of waar je zelf een hekel aan hebt.

Hoe het allemaal in zijn werk gaat, wordt uitgelegd tijdens de vrijblijvende informatiebijeenkomsten die plaatsvinden op dinsdag 28 maart om 11.00 uur en donderdag 6 april om 20.00 uur. Bezoekers kunnen daar natuurlijk ook al hun vragen stellen. Aanmelden is mogelijk via e-mail info@letszutphen.nl. Men krijgt dan het adres van de bijeenkomst. Voor aanmelden en/of informatie kan men ook bellen met Ans op 0575-528293. Zie ook de website www.letszutphen.nl