Stedendriehoek

Race jezelf naar België

ZUTPHEN – Op zondag 16 juli organiseert Kings & Queens tussen 12:00 en 17:00 het Special Car Event Zutphen. Tijdens het Special Car Event Zutphen is het mogelijk op het terras gratis de GP Formule 1 van Silverstone zelf te rijden op acht simulatoren van Raceroom.com. Daarnaast zullen op de parkeerplaats van het Baseroord veel bijzondere auto’s worden gepresenteerd. Voor de kleintjes is er een springkussen. “Vanaf 14.00 uur kan iedereen live de GP van Engeland bekijken in onze sportsbar.

Voorafgaande aan het Special Car Event organiseert Kings & Queens in samenwerking met Raceroom.com een Silverstone F1 racecompetitie. Sinds half juni is het mogelijk om bij Kings & Queens binnen op twee realistische racesimulatoren van raceroom.com te spelen. Voor 5 euro per 15 minuten kun je op alle racecircuits van de Formule 1 rijden. En natuurlijk kun je het ook tegen een vriend of collega opnemen. Om het racen extra spannend te maken is er voor het Special Car Event een competitie georganiseerd. De beste 8 spelers op het Silverstone circuit rijden op 16 juli na de echte F1 race de finale.

Hoe kun je deelnemen? “Rijd op het circuit van Silverstone op één van de twee simulatoren bij Kings & Queens Zutphen en maak een foto van je beste rondtijd. Plaats deze op Facebook en tag ons in je bericht. De beste 8 worden uitgenodigd voor de finale op 16 juli. De winnaar hiervan gaat op onze kosten naar de GP van België. Ook voor de andere finalisten zijn er leuke prijzen te winnen.”

Facebook Special Car Event Zutphen
https://www.facebook.com/Special-Car-Event-Zutphen-827434704086999/