Stedendriehoek

Prijswinnende fotograaf bij galerie ArtCore

ZUTPHEN – Fotograferen zonder regels. Het liefst zo rauw en ruig mogelijk. Laat dat maar aan fotograaf Hessel Bosch over. Met een passie voor industrieel en cultureel erfgoed, reist hij heel Europa door. Op zoek naar verborgen schatten onder het mos van de geschiedenis. Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni zijn de creatieve werken van Hessel te bewonderen in gelegenheidsgalerie ArtCore aan de Marspoortstraat 1 in Zutphen.

Meerdere prijzen

Naast urban-fotografie heeft Hessel Bosch ook een voorliefde voor portretfotografie. Maar dan wel in de meest ongepolijste vorm. Puur, simpel en zonder opsmuk. Met hier en daar een rimpel of een plooi. Zonder barstjes geen ontroering! Gedreven door een grote creatieve onrust, vertelt elke foto een apart verhaal. Hessel Bosch sleepte met zijn werk al meerdere prijzen in de wacht, zoals de Gouden Camera, diverse Kodak Gold Awards en de Gold Master Titel.

Deskundig advies

Men kan het werk van Hessel Bosch niet alleen komen bekijken, maar ook kopen. Daarbij krijgt men deskundig advies over alle gangbare substraatmaterialen in elk gewenst formaat. Waar nodig kan men ook fysieke hulp krijgen bij de montage van het werk.

De expositie van Hessel Bosch is op vrijdag 14 juni van 16.00 tot 20.00 uur te bewonderen. Op zaterdag 15 en zondag 16 juni is de galerie van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Bezoekers zijn op een van deze dagen van harte welkom in galerie ArtCore aan de Marspoortstraat 1 in Zutphen. Bosch is dan persoonlijk aanwezig om zijn werken toe te lichten. Kijk voor meer informatie op www.artcorezutphen.nl