Stedendriehoek

‘Preuve Ri’jen in de Achterhoek een succesformule’

Wederom was er een succesvolle Preuve Ri’jen in de Achterhoek, ditmaal op Hemelvaartsdag. Waar men van voorgaande jaren gewend was om te gaan dauwtrappen, gezellig een drankje te drinken op de Lochemse Keidagen of een ander zomerfeest te bezoeken, kozen ook ditmaal een overweldigend aantal liefhebbers van de Achterhoekse natuur en lekkernijen, voor deelname aan de Preuve Ri’jen door de Achterhoek.

De Hemelvaartsrit deed dezelfde horecalocaties aan als de eerdere edities en ook de route was gelijk gebleven, maar dat mocht het aantal inschrijvingen niet drukken. Daarnaast bestond het menu uit andere gerechten en was het prachtig, zonnig weer.

Arne Heitmeijer, eigenaar van Hotel Hof van Gelre Lochem, vertelt opgetogen: “Na de uitverkochte edities op beide paasdagen, Koningsdag en Hemelvaartsdag kun je toch wel spreken van een succesformule. Maar we willen zoveel mogelijk mensen deelgenoot maken van deze fantastische activiteit: daarom nog één laatste keer Preuve Ri’jen door de Achterhoek tijdens beide pinksterdagen!”

Op eerste en tweede pinksterdag zijn er andere routes en ook is er een nieuwe horecagelegenheid toegevoegd. Naast de bekende locaties zoals Hotel BonAparte Barchem, De Heeren van Wolfersveen Zelhem en uiteraard Hotel Hof van Gelre Lochem doet deze tour ook Restaurant De Sluis in Eefde aan.

Iedereen die ook nog wil genieten van deze culinaire tour, met onderweg heerlijke gerechten, kan zich nog opgeven voor eerste of tweede pinksterdag. Tijdens deze afsluitende Preuve Ri’jen door de Achterhoek zullen de keukenbrigades van de horecabedrijven gerechten verzorgen van een hoog culinair niveau.

Reserveren voor Pinksteren kan bij Hotel Hof van Gelre via telefoon 0573-253351 of e-mail info@hofvangelre.nl. Voor meer informatie kan men ook terecht op de website www.preuverijen.nl