Stedendriehoek

Positieve impact in samenleving creëren

ZUTPHEN – In een wereld die steeds meer verdeeld raakt, streven de Odd Fellows ernaar om een brug te slaan tussen verschillende gemeenschappen door middel van dialoog, begrip en gezamenlijke activiteiten. Om kennis met de Odd Fellows te maken, is er op donderdag 4 april een open avond.

“Deze avond biedt een mooie kans om een inspirerende, persoonlijke lezing bij te wonen, verrijkende gesprekken te voeren en de warmte van gezellig samenzijn te ervaren. De lezing is niet alleen bedoeld om te informeren, maar ook om jezelf er aan te ‘spiegelen’ en je daardoor te inspireren en uit te dagen. Op deze wijze kunt u kennismaken met ons, de Odd Fellows, als een groep mannen die uit de wijde omgeving van Zutphen wekelijks samenkomt en elkaars gezelschap waardeert”, aldus woordvoerder Henk Wormeester van de organisatie.

“Ons doel, als Odd Fellows, is om een platform te bieden waarin mensen uit diverse achtergronden elkaar kunnen ontmoeten, leren van elkaars ervaringen en samen werken aan het creëren van een positieve impact in de samenleving. Het is in deze momenten van samenkomst dat we onze ware kracht als gemeenschap ontdekken. Bij Odd Fellows geloven we sterk in het potentieel van ieder individu om een verschil te maken, en deze avond is een viering van dat potentieel”, zegt Wormeester.

“Odd Fellows is meer dan slechts een organisatie met een lange traditie; het is een gemeenschap van individuen die geloven in de kracht van verbinding en het belang van maatschappelijke betrokkenheid. Deze avond staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van nieuwe ideeën, het verdiepen van inzicht, persoonlijke groei en het aangaan van betekenisvolle gesprekken in een warme en uitnodigende omgeving. Voor meer informatie over ons én deze avond, bezoek onze website www.graafschaploge.nl. U kunt zich aanmelden voor de open logeavond op 4 april via een e-mail naar:  52graafschaploge@oddfellows.nl