Stedendriehoek

Poppenspel rond mooie vriendschap

ZUTPHEN – Op vrijdagochtend 8 maart is de volgende ontmoeting van Café Ouders & Co.
Belangstellenden zijn welkom van 9.00 tot 11.30 uur in wijkrestaurant Geweldig! van het Sint Elisabeth, Geweldigershoek 39 te Zutphen.

Feico Hajonides en Claudia Alberding spelen dan het verhaal over een eenzame ijsbeer en een vos. Er ontstaat een mooie vriendschap tussen de twee verschillende dieren. De ijsbeer mist alleen zijn eigen land waar hij vandaan komt. De vos besluit hem te gaan helpen. Dit poppenspel wordt gespeeld met twee gevilte dieren, en is voor jong en oud.

Café Ouders & Co is een initiatief van Stichting de Geboortenis, Wijkrestaurant Geweldig! en Naviva Kraamzorg. Het biedt een gezellige en leerzame ontmoetingsplek voor zwangeren en ouders met een baby en/of jonge kinderen. Het uitgangspunt is dat ouders onder het genot van een kop koffie of thee elkaar ontmoeten, zodat ze van gedachten kunnen wisselen over het ouderschap en daarbij behorende ervaringen of vragen die ze tegenkomen, terwijl de kinderen met elkaar kunnen spelen. Naar behoefte worden er thema’s rond opvoeding en ontwikkeling van het kind of kinderactiviteiten georganiseerd. Er zijn steeds twee gastvrouwen aanwezig die de ouders ontvangen. Zij zijn zelf ook moeder en/of werkzaam in de ouder- en kindzorg.

Eén keer in de maand zijn ouders met hun baby en/of kindjes van 09.00 tot 11.30 uur van harte welkom in Geweldig! Geplande thema’s of activiteiten gaan om 10.00 uur van start. Er is voor de kinderen speelgoed aanwezig. De toegang is gratis en consumpties zijn voor eigen rekening. Voor meer informatie over themaochtenden/activiteiten, zie: geboortenis.nl/cafe-ouders-co-in-cafe-geweldig/