Stedendriehoek

‘Ouderwets’ vakmanschap bij Miedema & Zn.

Miedema & Zn. is nog een echt familiebedrijf, dat bestaat uit ambachtelijke, klassiek geschoolde meubelstoffeerders. Deze zijn bij uitstek gekwalificeerd om uw dierbare meubelen met zorg te behandelen en daar ook de juiste materialen voor te gebruiken, zodat de meubels er weer echt uit komen te zien zoals ze ooit ontworpen zijn.

25 jaar ervaring
Oprichter Marco Miedema: “We zijn 25 jaar geleden begonnen met een vestiging in Bussum en van lieverlee hebben we uitgebreid met winkels in Utrecht, Rotterdam, Schiedam, Amersfoort, Amsterdam en we zijn twee dagen in de week te vinden in de omgeving van Deventer en Zutphen. Wij herbekleden alle soorten meubelen, van klassiek tot modern. Maar ook voor reparaties, het vervangen en/of aanpassen van vullingen, mat- en bieswerkzaamheden, maatwerk en/of antiekrestauratie bent u bij ons aan het juiste adres.
Wanneer wij aan de slag gaan met een meubel, hebben we twee tot drie weken nodig om dit weer helemaal in orde te maken. Wij kunnen desgewenst zolang een leenbank en/of fauteuil thuis plaatsen, zodat de klant tijdens de werkzaamheden toch over genoeg zitplaatsen kan beschikken.”

Mooie stoffencollecties
“We maken graag een vrijblijvende afspraak bij de mensen thuis”, vertelt Marco. “Als we het interieur zien, weten we met onze ervaring al snel wat een passende stof zou kunnen zijn. We komen altijd langs met onze bestelbus vol stalen zodat we snel, samen met de klant, tot een mooi resultaat kunnen komen. We werken met zowel klassieke als moderne stoffencollecties uit het hogere segment. Denk aan Kvadrat, De Ploeg, Jab en Designers Guild. Daarnaast verzorgen we ook de vullingen, want daarmee kunnen we ervoor zorgen dat de klant geen opgeknapte bank of stoel krijgt, maar een nieuwe, waar men weer jaren mee vooruit kan. Onze klanten hebben immers vaak kwalitatief betere meubels die ze het liefst willen behouden.”

Puur handwerk
“Het stofferen blijft handwerk en wordt op onze werkplaats uitgevoerd”, legt Marco uit. “Stoffen als leer en wol betrekken we van bedrijven met diervriendelijke productiemethoden. Daarnaast werken we ook steeds vaker met stoffen die van gerecyclede materialen, zoals PET-flessen, worden gemaakt. We zijn een CBW-erkende onderneming maar vinden onze eigen driejarengarantie eigenlijk het belangrijkste. Voor klanten van 55 jaar en ouder hanteren we trouwens een mooie korting, bel dus gerust voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis.”

Voor meer informatie, telefoon 0570-572262, e-mail info@meubelstoffeerderijmiedema.nl en website www.miedemaenzn.nl