Stedendriehoek

Open dag woonzorglocaties

WARNSVELD – Op zaterdag 18 maart van 13.00 tot 16.00 uur zetten de kleinschalige woonzorglocaties in Warnsveld Huis ter Weegen en Huis Welgelegen, onderdeel van Domus Magnus, de deuren open voor het publiek. Op deze schitterende locaties wordt persoonlijke en professionele ouderenzorg geboden.

De open dag wordt gehouden tijdens De Week van Zorg en Welzijn. Dit initiatief is ontstaan om te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer, welke innovatieve technieken er worden gebruikt en hoe leuk, uitdagend en vooral hoe belangrijk het werk in de zorg is. De open dag is voor zowel geïnteresseerde mensen die in de toekomst een geschikte woonzorglocatie zoeken voor zichzelf of een familielid, maar ook voor zorgmedewerkers en scholieren die nu een zorgopleiding volgen.
Huis ter Weegen is gevestigd aan de Rijksstraatweg 158, Huis Welgelegen aan de Molenstraat 2. Ook de andere negen locaties van Domus Magnus openen zaterdag 18 maart de deuren voor geïnteresseerden. Kijk voor meer informatie op de website www.domusmagnus.com/opendag .