Stedendriehoek

Ook katten nu welkom op recreatiegebied Bussloo

Iedere dag worden gebieden als Bussloo, Berendonck, Rhederlaag en Strand Nulde druk bezocht. Door de coronamaatregelen voelen mensen zich opgesloten, en gaan ze er graag op uit voor een veilig rondje wandelen aan het water. En dat is te merken: de verkoop van de nieuwe Leisurepas verdubbelde ten opzichte van 2020.

Het afgelopen jaar heeft recreatieondernemer en terreineigenaar Leisurelands gezien dat steeds meer specifieke groepen liefhebber worden van hun gebieden. Hier wil het bedrijf iets voor terugdoen. Zo wordt er een hardlopers-community opgericht en wordt eind 2021 een speciale Dogloverspas gelanceerd. Deze pas is speciaal voor bezoekers die graag vanaf 1 oktober met hun hond willen wandelen. Als opwarmertje voor de Dogloverspas lanceert Leisurelands dit voorjaar al de Catloverspas, speciaal voor kattenliefhebbers die vaker met hun kat een rondje willen lopen om het water of een frisse duik wil nemen.

Al jaren krijgt Leisurelands mailtjes van ontevreden katteneigenaren met het verzoek om hun gebieden ook goed in te richten voor katten. “Er lopen alleen maar honden op Bussloo, mijn kat heeft ook recht op verkoeling”, klaagt Truus (42) uit Klarenbeek. Tot voor kort onderkende Leisurelands het belang van de kattenwandeling minder, maar met de komst van een nieuwe directeur en nieuwe strategie in 2021, wil het bedrijf hier toch iets voor terugdoen.

De Catloverspas is vanaf heden verkrijgbaar via www.leisurelands.nl/catloverspas. Leisurelands is blij met deze positieve ontwikkeling en wil op deze manier het voor iedereen mogelijk maken plezierig te kunnen recreëren op de recreatiegebieden.