Stedendriehoek

Ontmoetingsplek op nieuwe locatie

ZUTPHEN – De feestelijke seizoensopening van Café Ouders & Co vindt op vrijdagochtend 25 maart plaats op een nieuwe locatie: wijkrestaurant Geweldig! van het Sint Elisabeth, Geweldigershoek 39 te Zutphen. De opening wordt omlijst met muziek, met medewerking van Susannah van Asch-Yasuda.

Café Ouders & Co biedt een gezellige en leerzame ontmoetingsplek voor zwangeren en ouders met een baby en/of jonge kinderen. Het uitgangspunt is dat ouders onder het genot van een kop koffie of thee elkaar ontmoeten, zodat ze van gedachten kunnen wisselen over het ouderschap en daarbij behorende ervaringen of vragen die ze tegenkomen, terwijl de kinderen met elkaar kunnen spelen. Naar behoefte zullen er ook thema’s rond opvoeding en ontwikkeling van het kind of kinderactiviteiten worden georganiseerd. Er zijn steeds twee gastvrouwen aanwezig die de ouders ontvangen. Zij zijn zelf ook moeder en/of werkzaam in de ouder- en kindzorg.

Een keer in de maand zijn ouders met hun baby en/of kindjes van 09.00 tot 11.30 uur van harte welkom in Geweldig! Geplande thema’s of activiteiten gaan om 10.00 uur van start. Er is voor de kinderen speelgoed aanwezig. De toegang is gratis en consumptie voor eigen rekening. Voor meer informatie over themaochtenden/activiteiten kan men terecht op Facebook: www.facebook.com/cafeoudersenco en de website: geboortenis.nl/cafe-ouders-co-in-cafe-geweldig