Stedendriehoek

Oneindig verhaal vol fantasie en werkelijkheid

ZUTPHEN – Op zaterdag 20 en zondag 21 april speelt Jeugdtheater Zjuust Het oneindige verhaal, naar het klassieke kinderboek van Michael Ende. Kaarten voor deze voorstelling zijn vanaf nu te reserveren.

Wie houdt er nou niet van om een boek te lezen waarin je je helemaal verliest? Waarin je al lezend alles om je heen vergeet en het is alsof je het verhaal zelf beleeft? Dat heeft Bastiaan Balthazar Boecks ook als hij begint te lezen in Het oneindige verhaal. Een verhaal over een wereld die langzaam maar zeker vernietigd wordt door het grote Niets. Al lezend komt Bastiaan écht in het verhaal terecht, en heeft zelfs invloed op de gebeurtenissen en de afloop van het verhaal.

De jonge spelers van Zjuust voeren het publiek mee naar een wereld waar fantasie en werkelijkheid in elkaar overlopen. De verbeelding spreekt via fantastische decors en kostuums en niet te vergeten de speciaal voor de voorstelling gearrangeerde muziek, live op het podium gespeeld.

Waan je even in een andere wereld, in een oneindig verhaal. De voorstelling is te zien op zaterdag 20 april om 19.00 uur en zondag 21 april om 15.00 uur in Theater de Hanzehof, Coehoornsingel 1. Reserveren kan per mail op reserveren@zjuust.nl of telefonisch: 06-30972326. Een kaartje kost €9,- voor bezoekers tot 14 jaar en €12,50 voor bezoekers vanaf 14 jaar. (Foto: Femke Dekker)