Stedendriehoek

Onderwaterfoto’s in het Leeuwenhuisje

ZUTPHEN – Fotograaf Patrick van Gemert toont vanaf 6 december in het Leeuwenhuisje, Rijkenhage 1 te Zutphen, een selectie van onderwaterfoto’s die hij in de omgeving van Zutphen heeft gemaakt.

Veel mensen hebben geen idee van wat zich onder het wateroppervlak van bijvoorbeeld het Bronsbergenmeer afspeelt. Prachtige onderwaterlandschappen, verrassende vissen, ijskoude duikers, de magische waterspiegel. Het Leeuwenhuisje is van woensdag tot en met zaterdag geopend van 11.00 tot 16.30 uur en op zondag van 12.30 tot 16.30 uur.  Bezoekers kunnen hun eigen fotowerk ook meenemen om te bespreken en ideeën uit te wisselen onder het genot van een kopje koffie. De toegang is vrij. De foto’s zijn ook te koop.

 

Patrick van Gemert (1972) is fotograaf en mede-eigenaar van Zutphens Persbureau. Hij fotografeert in opdracht van kranten, tijdschriften, reclamebureaus en bedrijven. Duiken is een hobby van hem en als fotograaf neemt hij graag een camera mee onder water. De schoonheid van wat hij daar aantreft wil hij graag tonen. Zie ook de website www.zutphenspersbureau.nl