Stedendriehoek

Ondernemende Jorik runt filiaal Sushi Brothers in Zutphen

Door Elisa De Bruijn

Op 9 september 2023 opende de jonge ondernemer Jorik Greven de nieuwste vestiging van Sushi Brothers. Een fantastische uitdaging voor de 20-jarige, die al sinds langere tijd deel uitmaakt van het in 2020 opgerichte bedrijf.

De naam Sushi Brothers ontstond toen de 24-jarige broers Alexander en Robert Eising op 9 september 2020 voor het eerst begonnen met het bezorgen van sushi in Deventer, waar Jorik vanaf de eerste dag deel van uitmaakte. Twee jaar na hun eerste sushi-delivery openden de broers op 9 september 2022 hun vestiging in Raalte. Exact een jaar later openden zij een derde vestiging in Zutphen, die Jorik nu runt. Het bedrijf is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een onderneming die bestaat uit een hardwerkend team van bijna vijftig enthousiaste jongeren.

Jorik miste geen dag en werkte sinds de start van Sushi Brothers bij de vestiging in Deventer, die hij dus dit jaar inruilde voor een eigen zaak in Zutphen. “Hoewel ik nog jong ben en het best spannend vind om voor mezelf te beginnen, geniet ik enorm van het zelfstandig ondernemerschap. Ik hou er van om voor mezelf te werken, een eigen zaak te runnen en mijn eigen ideeën en dromen waar te maken. Dat vind ik prachtig om te doen.” Jorik, zelf ook gek op sushi, wilde zijn passie graag met de inwoners van Zutphen delen. Iets wat het geheime ingrediënt blijkt te zijn van Sushi Brothers.

Groot assortiment
“Wij verkopen maar liefst 38 soorten sushi, waaronder veel verschillende vegetarische en veganistische varianten, iets wat niet bij elke sushi-onderneming voorkomt.” Het uitgebreide assortiment bezorgt Sushi Brothers een grote populariteit. “Dit is niet zomaar sushi”, vertelt de jonge, enthousiaste ondernemer. “Deze is gebaseerd op de bijpassende sausjes, garneringen, carpaccio en ossenhaas-sushi met een Hollandse twist.” Naast alle speciale toevoegingen presenteert Sushi Brothers een nieuwe, bijzondere specialiteit: sushi-boten. Een feestelijke en smaakvolle manier om sushi te nuttigen. Iets wat bij een speciale gelegenheid niet mag ontbreken. Na aanleiding van de sushi-boten zal Jorik persoonlijk bedrijven bezoeken om sushi uit te delen.

Open tijdens feestdagen
Tijdens de aankomende feestdagen is Sushi Brothers geopend voor de liefhebbers. Het gehele team zet zich 100% in om uitstekende sushi te leveren en een goede service te bieden. “Van klanten krijgen we ontzettend veel positieve reacties over onze sushi maar ook over onze service. Heel fijn om te horen. We staan altijd voor iedereen klaar en kijken naar al onze klanten uit”, aldus Jorik.

Bezoek voor meer informatie www.sushibrothers.nl/ of de vestiging in Zutphen.

Sushi Brothers
Industrieweg 99H, Zutphen
0575- 853 031
Bezorg- en openingstijden: ma t/m zo:17:00 uur – 21:00 uur.