Ondernemend

Zwemmen in eigen tuin voor steeds meer mensen mogelijk

Met de steeds warmer wordende zomers dromen steeds meer mensen van een eigen zwembad in de tuin. Gelukkig wordt deze droom steeds makkelijker te realiseren. Niet alleen worden zwembaden steeds betaalbaarder, ook de ontwikkelingen qua materialen en mogelijkheden staan niet stil en er is dan ook steeds meer mogelijk. “Veel mensen willen graag een zwembad bij het huis. En tegenwoordig hoeft het vaak niet meer bij dromen te blijven”, vertelt eigenaar Kees Fennema van Suncenter Leuvenheim. “Dankzij het brede assortiment van Suncenter kun jij ook behoren tot de gelukkigen met een eigen zwembad. Er zijn steeds meer mogelijkheden en dus kunnen we steeds meer maatwerk leveren als het gaat om de vorm of maat van het zwembad. Of ga je liever voor een zonnebank of sauna? Ook daarin zijn volop mogelijkheden.”

Nieuwe materialen voor nieuwe mogelijkheden

In deze tijd, waarin duurzaamheid een grote rol speelt, volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. Mede hierdoor wordt een zwembad voor meer mensen haalbaar. “Warmtepompen zijn heel goed bruikbaar bij een zwembad. Deze zijn aanmerkelijk zuiniger en daarbij zijn zij ook veel stiller geworden in de loop van de tijd. Daarbij is er een veel hoger rendement dan vroeger, waardoor een heerlijk verwarmd zwembad ook steeds duurzamer wordt, ook dankzij de kwalitatieve overkappingen. Hiermee verleng je het zwemseizoen aanzienlijk.”

Een langer zwemseizoen leidt ertoe dat er steeds meer vraag is naar zwembaden. Standaard baden, maar ook maatwerk behoort steeds meer tot de mogelijkheden. “Tegenwoordig zijn er zwembaden van Polypropyleen (PP), een materiaal waarmee wij nog meer met de wensen van de klant mee kunnen denken. Wil je de trap links? Dat kan. De kwaliteit van PP-zwembaden is een stuk hoger dan van de standaard polyester zwembaden. En niet te vergeten; polypropyleen is heel sterk en zal daardoor lang meegaan. Een duurzaam zwembad dus!”

Maatwerk

Er zijn baden in elke prijsklasse en in veel verschillende formaten. “Doordat wij gespecialiseerd zijn in zwembaden hebben wij alle kennis in huis. We hebben alle maten polyesterbaden staan, zodat de klant ook een goed beeld heeft van het uitgebreide assortiment. Daarbij komt nu dus het nieuwe materiaal zodat we nog veel meer te bieden hebben aan onze klanten.” Suncenter Leuvenheim heeft een eigen technische dienst die zwembaden en sauna’s aansluit. “We doen ook aan onderhoud en kunnen je zwembad winter- of zomerklaar maken.” De tarieven voor een zwembad verschillen: “Als je erover denkt om een zwembad te kopen, dan kunnen onze adviseurs je hierbij helpen. Zij berekenen de kosten voor je en adviseren je bij je keuze. Hierbij gaan we uit van alle wensen van de klant, het budget en de mogelijkheden van materiaal en formaat.”

Of je een groot zwembad wilt (laten) aanleggen of een iets beperkter formaat; de mogelijkheden zijn enorm. Dankzij steeds verdere ontwikkelingen in duurzame en sterke materialen neemt de levensduur van de baden sterk toe. Mede daardoor is het steeds interessanter voor mensen om een eigen zwembad aan te schaffen. Een frisse duik in de zomer, of een ‘winterduik’ in de koudere seizoenen, voor vrijwel iedereen is er tegenwoordig een geschikt bad te vinden.

Wil je advies over welke mogelijkheden er zijn voor jou, neem dan contact op met Suncenter.

Met een strak lichaam je eigen zwembad in duiken

Veel mensen houden van zwemmen, maar dan is het wel zo fijn als je je daar prettig bij voelt. Een beetje in vorm zijn (en blijven) kan dus geen kwaad. Ook daarbij kunnen ze bij Suncenter helpen.

Hier is namelijk meer te krijgen dan alleen zwembaden. Zo behoren sauna’s, fitnessapparatuur, buitendouches, hottubs en zonnebanken ook tot het assortiment. In de showroom is een groot assortiment te bekijken. Of je er goed uit wilt zien in je bikini terwijl je een duik in je zwembad neemt, of je wilt zo fit en gezond mogelijk blijven… bij Suncenter staat een ruime opstelling aan fitnessapparatuur. “Ook hier staat de technologie niet stil. Sporten wordt steeds leuker. Dankzij apps is fitness echt niet meer saai. Fiets bijvoorbeeld een prachtige tocht ‘door de bossen’ en werk tegelijk aan je gezondheid.

Door de technologische ontwikkelingen zijn er meer geavanceerde snufjes op fitnessapparatuur te vinden, waaronder bluetooth en verschillende apps. “Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van ‘testklare’ fitnessapparatuur. Wil je dus eens uitproberen of het iets voor je is? Neem dan de proef op de som in de showroom. De fitnessapparatuur is van gerenommeerde merken waaronder Kettler, Flow Fitness, Horizon en Tunturi.”

Op de website van Suncenter Leuvenheim is naast informatie ook veel voorbeeldmateriaal te zien. En wil je meer weten over een bepaald product? Kom dan langs in de showroom of neem telefonisch contact op.

Openingstijden: maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur, zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

Suncenter Leuvenheim
Arnhemsestraat 88
6974 AK Leuvenheim
T: 0575-561000
E: info@suncenter.nl
I: www.suncenter.nl