Ondernemend

Warmteservice kiest Zutphen voor 77ste vestiging in Nederland

Warmteservice heeft op 19 december haar eerste vestiging in de gemeente Zutphen geopend. De start in de bruisende stad betekent de 77ste vestiging van het snelgroeiende familiebedrijf, dat nu tien vestigingen in de provincie Gelderland heeft. Warmteservice richt zich op installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers en verkoopt via haar vestigingen en webshop producten op het gebied van verwarming, sanitair, installatiemateriaal en duurzame oplossingen.

Altijd dicht in de buurt van klanten zijn is belangrijk voor Warmteservice. Om die ambitie waar te maken, opent het Nederlandse familiebedrijf regelmatig nieuwe vestigingen verspreid door het hele land. Alleen al deze maand kwamen er drie nieuwe vestigingen bij, en wel in Almere, Zwijndrecht en nu ook Zutphen.

Vestiging met publiekstrekkers

De vestiging in Zutphen is te vinden op het grote industrieterrein aan de rand van de stad, nabij het treinstation. Wie op de drukke Pollaan rijdt, kan niet om de vlaggenmasten en het Warmteservice-pand heen. Het pand van ruim 600 vierkante meter is gelegen aan de Mercuriusweg 1, omringd door publiekstrekkers zoals een woonboulevard, bouwmarkten, een Mac Donalds en keuken- en badkamerwinkels. ‘Een ideale locatie dus voor een Warmteservice-vestiging’, vertelt de jonge bedrijfsleider Rodney Neijenhuis vol trots. ‘Het pand is goed bereikbaar vanaf de welbekende Pollaan, heeft voldoende parkeerplaatsen voor de deur en valt op tussen de andere winkels.’

Inwoners van Zutphen waren tot voor kort nog aangewezen op Warmteservice-vestigingen in Apeldoorn of Deventer. ‘Die liggen weliswaar in de buurt, maar met een vestiging in Zutphen zelf zijn we nog dichterbij de klant. Daar zijn we erg blij mee en de eerste klanten ook, zo merk ik deze dagen’, zegt Neijenhuis.

Uitgebreid assortiment

De start in Zutphen betekent voor Neijenhuis een mooie kans. Na zes jaar gewerkt te hebben bij de Warmteservice-vestiging in Arnhem, is hij in Zutphen begonnen als bedrijfsleider. ‘In de afgelopen jaren heb ik erg veel geleerd in Arnhem en ik vind het een grote eer dat ik gevraagd ben om de vestiging in Zutphen op te zetten. Ik kijk ernaar uit om klanten te adviseren over uiteenlopende producten om hun woning of bedrijfspand te verbeteren en verduurzamen.’

In de vestiging in Zutphen zien klanten onder meer radiatoren, vloerverwarmingsverdelers, elektroschakelmateriaal en sanitairoplossingen zoals toilet- en wastafelkranen en wc-potten. Neijenhuis adviseert klanten ook over producten die Warmteservice verkoopt via zijn webshop. Dat zijn traditionele producten en duurzame producten, waaronder laadpalen en airco’s die kunnen verwarmen en koelen.

Over Warmteservice

Warmteservice levert een groot assortiment aan warmtepompen, cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, installatiemateriaal, elektra, zonnepanelen, laadpalen, airconditioning, ventilatie en dakbedekking aan installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers. Het familiebedrijf wil met zijn aanbod van zowel duurzame als traditionele oplossingen de hele markt goed bedienen. Om die reden kunnen klanten hun producten ook bestellen op warmteservice.nl. De website helpt klanten bovendien met vele handige tools, waaronder keuzehulpen voor een cv-ketel en cv-ketelonderdelen, zonnepanelen en een laadstation.

Warmteservice heeft meer dan 500 medewerkers, 77 vestigingen verspreid door heel Nederland en een hoofdkantoor in Amsterdam. Het snelgroeiende bedrijf heeft veel vacatures.