Ondernemend

Verrassende en inspirerende totaaloplossingen voor wonen bij Hubo HOMED Zutphen

“We zijn vooral heel blij met het woonconcept HOMED. Daarmee kunnen we nog beter maatwerk bieden voor onze klanten.” zegt eigenaar Stefan Heijink die samen met zijn broer Sander Hubo HOMED in Zutphen runt. Deze bouwmarkt heeft alles onder één dak: de bouwmarkt, woninginrichting HOMED en HEIJINK BOUW. Samen met de vele professionals staan zij elke dag klaar om de klanten blij en tevreden te maken met woonoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van kasten, raamdecoratie, woningstoffering en traprenovatie. Elke dag gaan zij net een stapje verder om de klant maximaal te ontzorgen: van a tot z. Ook verkoopspecialisten Yvonne Bouwmeester en Marijke Geerken en monteur en woningstoffeerder George van Aalst schuiven aan en vertellen hoe het werkt.

Klantwens centraal

Jullie bieden een totaaloplossingen voor wonen. Is dan alles mogelijk? Stefan: “Er kan veel. We hebben natuurlijk ons assortiment, maar is er wat anders nodig, of gewenst, dan proberen we dat mogelijk te maken.” Sander geeft aan dat het daarvoor heel belangrijk is om de woonlocatie te zien: “Wij bieden maatwerk, daar hoort bij dat je de woonsituatie met eigen ogen wilt zien. Vaak zien we meer mogelijkheden. We voerden als eerste in Nederland HOMED in en deden veel ervaring op. Dat leerde ons nog beter om de klant goed te betrekken om zijn wens waar te maken.” Stefan en Sander willen met kwalitatief vakmanschap en producten de klant ontzorgen: van idee tot uitvoering. Dit doen zij samen met het team professionals.

Interieuradvies

Verkoopspecialisten Yvonne en Marijke staan opgesteld voor HOMED en beslissen veel zelf. Yvonne: “We hebben natuurlijk het assortiment vanuit de landelijke organisatie, maar we bepalen zelf wat er nog bij komt. Als je goed naar je klanten luistert dan wordt dat vanzelf helder. Ook wij brengen wel een huisbezoek af. Dan kun je zien of de gewenste kleuren en materialen passen bij de rest van het huis. Samen komen we er altijd uit.” Marijke ziet dat vooral isolerende stoffering gewild is: “Het is niet alleen decoratief, maar draagt ook bij aan het vasthouden van warmte, koelte en het verduistert. Met name komt de nachtrust ten goede. En nog mooier, het is ook energiezuinig.” Er is een breed palet aan producten, voor elk wat wils. Of het nu om jaloezieën, plisségordijnen voor binnen gaat, buitenzonwering buiten, of vloeren gaat.

Finishing touch

Monteur en woningstoffeerder George vindt dat hij het leukste deel van het werk doet: “Zo dankbaar, namelijk de ‘finishing touch’ bij een verbouwing. De mensen staan te popelen om in te richten. Dus als de raamdecoratie hangt en de vloer ligt erin, kunnen ze inrichten. Dat is echt een blij moment. Kijkend naar vloeren, dan zijn de PVC vloeren erg gewild. Daar hebben we veel keuze in. Ook laminaat, of novilon vloer is gewoon mogelijk. Net als het renoveren van de trap. Vaak is dat een beetje een sluitstuk, maar mensen worden echt blij als de trap weer netjes is.” Dit alles hoort bij het totaalplaatje van Hubo HOMED Zutphen. Zij nodigen mensen uit om tijdens de landelijke actiedag op 30 september te profiteren van 20% korting op nagenoeg het hele assortiment.

Hubo HOMED Zutphen
Leestenseweg 10, Warnsveld
T: 0575-521796
E: zutphen@hubo.nl
www.hubo.nl/zutphen