Ondernemend

Veilig (woon)winkelen in landelijke sferen bij Cosy Country Store

“Twee dames lopen de winkel in en vragen of een mondkapje verplicht is in onze winkel? Ik vertel de dames dat ze dat zelf kunnen bepalen waar zij zichzelf prettig bij voelen”, zegt Gerrit Boesveld van de Cosy Country Store uit Gorssel. “Als het door de RIVM niet wordt verplicht, laten wij het op dit moment nog over aan het gevoel van de klant. Daarnaast waarborgen wij de 1,5 meter afstand en is onze winkel ruim opgezet, waardoor iedereen prettig en veilig kan winkelen.”

“Wij ontvangen klanten uit het hele land; sommigen komen speciaal naar Gorssel voor een paar hoogwaardige laarzen. Anderen komen na hun bezoek aan museum More even funshoppen in onze gezellige winkel. De Cosy Country Store is een conceptstore waar u naast kwaliteitskleding en schoeisel ook terecht kunt voor meubels, serviezen en stijlvolle woonaccessoires.”

Kleding

“Onze collectie dameskleding breidt zich steeds verder uit! Het modebeeld wordt naast traditioneel steeds modieuzer. Merken als Inti, Barbour, Josephine & Co en vele andere zorgen ervoor dat u nooit teleurgesteld zult zijn. Traditionele merken uit Engeland en Ierland maken onze conceptstore tot een unieke belevenis. Heerlijke handgebreide vesten van Fisherman, grove kabeltruien van Arancrafts en prachtig lambswool van Alan Paine. Mocht u op zoek zijn naar een stoere outfit, dan hebben we een diversiteit aan handgebreide truien en vesten uit Ierland en Engeland. Merken als Irelands Eye, Dubarry en vele andere geven u de gelegenheid om verschillende stijlen met elkaar te combineren.”

Laarzen

Het jaar komt alweer tot zijn einde en het weer wordt steeds onstuimiger. “Bij ons vindt u de grootste collectie landelijke laarzen van Nederland met alle bekende topmerken. Wij hanteren een constante voorraad van meer dan 800 paar stoere laarzen voor dames en heren! Laarzen van onder meer Dubarry, Ugg, Blundstone en Aigle. Met laarzen van The Cosy Country Store geniet u extra van het buitenleven. Ze geven u niet alleen het gevoel dat u er goed uitziet, ze zijn ook bijzonder praktisch. De laarzen zijn gemaakt van verschillende soorten leer en altijd van de beste kwaliteit. Ze zijn vaak gevoerd met een waterdichte en ademende voering. Kortom, de mooiste en meest uitgebreide laarzenkamer vind je in Gorssel!”

Meubelcollectie UrbanSofa

“Nieuw in onze winkel zijn de meubelen van UrbanSofa. Deze meubelen worden rechtstreeks van de fabriek geleverd en zijn geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Als u op zoek bent naar de beste kwaliteit meubelen voor de beste prijs, speelt UrbanSofa hierop in met een unieke meubelformule: fabrieksverkoop van kwaliteitsmeubels geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Zo wordt uw nieuwe bank geheel naar uw wensen geproduceerd in hun Europese topfabriek en rechtstreeks afgeleverd bij The Cosy Country Store. Naast de meubelcollectie van UrbanSofa hebben we ook een zeer aantrekkelijke actie voor u: 1+1 gratis. Dus dat wanneer u één fauteuil koopt, u de tweede gratis krijgt. Vraag voor modellen en meer informatie aan één van onze medewerkers of kijk op onze website.”

The Cosy Country Store is gevestigd aan de Hoofdstraat 47e in Gorssel. Voor meer informatie, telefoon 0575-491349, e-mail info@cosycountrystore.nl en website www.deleukstewinkel.nl