Ondernemend

Veel verse en internationale producten bij Supermarkt Zutphen

ZUTPHEN – Sinds het begin van dit jaar is Supermarkt Zutphen overgenomen door de bekende  groothandel en slagerij Mulder uit Twello. Dat betekent dat de klant hier dagelijks voor vers vlees terecht kan, dat rechtstreeks wordt aangeleverd vanuit de eigen slachterij in Twello.

Deze supermarkt heeft ook, anders dan reguliere supermarkten, een breed assortiment aan aparte kruiden en producten. Natuurlijk kan de klant hier ook terecht voor alle dagelijkse behoeften zoals verse groenten en fruit, zuivelproducten en diverse soorten brood, maar het aanbod is nog veel groter. Wie eens wat anders op tafel wil dan de oer-Hollandse maaltijden, treft bij Supermarkt  Zutphen namelijk een wereld aan internationale producten aan. Een keer iets bereiden met bijvoorbeeld agar agar of zilvervliesrijst? Deze staan in het schap. Naast de meer bekende  buitenlandse producten komt de klant hier ook allerlei kruiden en specerijen van Aziatische of Zuid-Amerikaanse oorsprong tegen waar hij of zij misschien nog nooit van gehoord heeft maar die garant staan voor de lekkerste smaken. Dus voor alle gerechten – van zoet tot pittig – vindt men hier de  passende ingrediënten. Zo kan men de hele wereld proeven vanuit de eigen keuken.

Eigen slagerij

Vleeswaren en vlees zijn er in heel veel soorten en maten. In de ambachtelijke slagerij van Mulder worden alle lekkernijen van lams-, kippen-, rund- en kalfsvlees klaargemaakt voor de klant. En men kan niet alleen voor losse vleeswaren hier terecht maar ook voor vleesschotels en barbecue-pakketten.

Supermarkt Zutphen, Gasthuisstraat 17, Telefoon 06-58913016, e-mail info@supermarktzutphen.nl en website www.supermarktzutphen.nl