Ondernemend

Schroeven-online.nl vanuit nieuw magazijn in Zutphen

Voor wie aan komt rijden op bedrijventerrein De Revelhorst in Zutphen-Zuid is het niet te missen. Het grote, fonkelnieuwe magazijn van Schroevenonline, de grootste webshop van Nederland op het gebied van bevestigingsmaterialen, staat op een prominente plek aan de Holtmede. En daar zit best een bijzonder verhaal achter.

Het verhaal van Schroeven-online begint namelijk zo’n 9 jaar geleden vanuit een bescheiden ruimte in het Hubo-filiaal van Zutphen, vertelt Stefan Heijink, die samen met andere familieleden eigenaar is van de BV. “We zijn gewoon wat gaan pionieren met een verbruiksartikel dat snel en makkelijk te verpakken is, niet vergaat en waar geen houdbaarheidsdatum op zit. Toen kwamen we uit bij bevestigingsmateriaal, in ons geval voornamelijk schroeven in alle soorten en maten.”

Eigen webshop
Heijink: “Omdat de webshop van Hubo destijds nog niet zo up-to-date was als nu, hebben we er zelf maar eentje opgezet. En dat is wat uit de hand gelopen… We begonnen met één order in de week en dat liep op tot een paar honderd per dag. In de Hubo hebben we onze bescheiden opslagruimte wel vier keer verbouwd en uitgebreid. Vier jaar geleden hadden we een flink stuk aangebouwd, waardoor we dachten wel weer even vooruit te kunnen. Maar omdat de omzet maar bleef stijgen duurde ook dat niet lang. Toen hebben we bijna drie jaar geleden de knoop doorgehakt en een stuk grond op bedrijventerrein De Revelhorst gekocht.”

Specialist met uniek assortiment
Schroeven-online is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot dé specialist op schroevengebied. Heijink: “Dat is ook onze kracht. We hebben een heel breed assortiment dat niemand anders kan bieden. We kunnen bijvoorbeeld van één schroefmaat wel 25 verschillende varianten leveren. Natuurlijk hebben we alle A-merken als Spax, Heco, DynaPlus en Woodies in huis. Omdat we over veel voorraad beschikken, kunnen we altijd snel leveren en de beste prijzen hanteren. Vaste klanten waarderen we enorm, daarvoor hanteren we ook nog eens aantrekkelijke kortingen.” Klanten die voor half twaalf in de ochtend online bestellen kunnen kiezen voor de avondlevering tussen vijf uur en half elf, en dat zonder extra kosten.

Nieuwe locatie
Vanuit het nieuwe magazijn in Zutphen verzenden de medewerkers van Schroevenonline dagelijks honderden orders. Heijink: “Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit zzp’ers; timmerbedrijven, hoveniers en bouwbedrijven maar natuurlijk bestellen ook veel particulieren hun bevestigingsmateriaal bij ons.” Klanten kunnen hun bestelling natuurlijk ook afhalen bij het nieuwe magazijn waar ruimte genoeg is voor bezoekers. Heijink: “Sinds we hier zitten komen er al steeds meer klanten langs. We zijn namelijk al om 08.00 uur open en dan ligt de bestelling die je online gedaan hebt al netjes voor je klaar. Nu we hier de ruimte hebben, denken we na over een flinke verbreding van het assortiment. We willen onze klanten die werkzaam zijn in de bouw en industrie een nog completer assortiment gaan bieden. Ook willen we het assortiment verder uitbreiden met zaken als gereedschappen en accessoires, zelfbeschermingsmiddelen, hang- en sluitwerk en meer.”


Holtmede 2, 7207 BX Zutphen
T 0575-520690
WhatsApp: 06-81639686
E info@schroeven-online.nl
W www.schroeven-online.nl