Ondernemend

Mode voor de vrouw die weet wat ze wil

Vrouwen die weten wat ze willen, vinden bij modezaak ILOCHÉ in Zutphen een zeer eigentijdse collectie. Sinds de opening in november 2009 neemt de damesmodewinkel een prominente plek in te Zutphen. Stoer en vrouwelijk, met onderscheidende merken als Annette Görtz, Riani, Airfield, DNA, Closed, Cambio, Wolford en nog veel meer. Schoenen en tassen van Lilian en Noë. Accessoires van Mucho Gusto, Camps&Camps, Oorbellen van Marthje en Nanni-ceinturen.

De winkel is licht en modern. Ruime paskamers en accenten van roestvrij staal en glas zorgen voor een spannend geheel. ILOCHÉ is gevestigd aan één van de leuke aanloopstraten van Zutphen. Je vindt de winkel aan de Nieuwstad 24. Persoonlijk en eerlijk advies staan bij ILOCHÉ voorop. Neem even de tijd om te passen onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij. Of misschien iets later op de dag een heerlijk glaasje. Naast de reguliere openingstijden kan er ook op afspraak gewinkeld worden. Dat maakt winkelen bij ILOCHÉ een feest voor de vrouw.

De naam ILOCHÉ is een combinatie van de namen van eigenares Ilona (Huistede) en dochter Chéral. De collectie van ILOCHÉ is een mix van stoer en vrouwelijk, maar bovenal is ze gewoon erg mooi. Ilona: “Ik zie het soms als een grote snoepjeswinkel; alle items zijn stuk voor stuk erg mooi en van prachtige materialen gemaakt. Ook is de collectie erg exclusief; we hebben maar enkele stuks per maat in de winkel hangen. We verkopen veel bekende merken en de maten gaan van 34 tot 46.”

Het beeldmerk van de winkel is een vrouw die in een polkadotjurk met een paraplu in haar hand en donkere wolken boven haar hoofd langs een groen weiland fietst. “Dit straalt een sterke vrouw uit die ondanks weer en wind overeind blijft. Daar herken ik mijzelf heel erg in. Ik ben begonnen in een tijd van recessie en heb aangetoond dat ik me uitstekend kan redden.”

De herfst is er weer en dat betekent donkere kleuren, zegt Ilona. “Onze merken hebben ieder seizoen een bepaald kleurbeleid.” Onlangs is de gevel van de winkel vernieuwd. Ilona is maar wat trots op het resultaat: “Nu staat de winkel er qua uitstraling ook echt goed op. Ik moet ook zeggen dat onze straat, Nieuwstad, steeds mooier en toonaangevender wordt.”

De openingstijden van de winkel zijn: dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur
en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
(Foto: Ingeborg Lukkien Fotografie)

Nieuwstad 24
7201 NP Zutphen
T 0575-515689
E info@iloche.nl
I www.iloche.nl