Ondernemend

Meer dan ontruimen en verhuizen alleen

Ontruiming Gelderland is een compleet ontruimingsbedrijf dat service verleent aan particulieren en bedrijven. Daarvoor heeft dit Brummense bedrijf alles in huis om de ontruiming zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. En niet alleen in Brummen, want Lennart Bleumink zorgt in heel Nederland voor professionele ontruimingen en aanverwante diensten.

Een groot aanbod aan diensten
Er zijn verschillende omstandigheden die ervoor zorgen dat u zelf niet in staat bent om bijvoorbeeld een woning te ontruimen. Op zo’n moment bent u bij Ontruiming Gelderland aan het juiste adres. “Wij helpen u graag verder en zijn dankzij onze jarenlange ervaring in staat om alle zorgen uit uw handen te nemen”. Naast het ontruimen van woningen en bedrijfspanden vallen onder de diensten ook het verkoopklaar maken en het opkopen van de inboedel en herstelwerkzaamheden. Maar denk ook aan een seniorenwoning die ontruimt of verhuisd moet worden.

 

Van bezemschoom tot volledig ontsmet
Ook schoonmaak valt onder het dienstenpakket. “Eindschoonmaak is de laatste fase van de woningontruiming. Soms is het voldoende om de woning bezemschoon achter te laten, maar in de meeste gevallen wordt meer schoonmaakwerk vereist zoals vetvrij maken, nicotineschade herstellen of zelfs ontsmetten. Ook deze werkzaamheden kunnen wij vakkundig uitvoeren. Goed werk afleveren is erg  belangrijk. En dit maken wij altijd waar, waardoor wij veel vervolgopdrachten krijgen via families en instanties. Wij zijn een klein bedrijf waarbij de lijnen kort zijn en de klant altijd een vast aanspreekpunt heeft.”

Een scherpe offerte
“Omdat wij samen werken met verschillende goede doelen krijgen de spullen altijd een tweede kans en kunnen wij onze klanten dus altijd de scherpste prijs bieden. Kopen wij de inboedel van u op? Dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de offerte. Zodra de offerte is goedgekeurd plannen wij een datum en zorgen we ervoor dat de woning binnen de gestelde tijd klaar is voor oplevering. Wij kunnen gerust zeggen: “Van klein tot groot, van seniorenwoning tot bedrijfspand; Ontruiming Gelderland staat 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar! Wilt u meer weten, vraag dan vrijblijvend en gratis een offerte aan.”

Zutphensestraat 83
6971 EH Brummen
06 27268320 / 0575 561032
info@ontruiminggelderland.nl
www.ontruiminggelderland.nl