Ondernemend

Lutim, de nieuwe reclamestudio in Zutphen

ZUTPHEN – Bij Lutim draait het om jou en jouw bedrijf. Want hoe jij je bedrijf naar de buitenwereld toont, zo ziet jouw klant jou. “Bij Lutim begrijpen we dit”, vertelt Patrick van den Brink. Als reclamestudio denken en helpen wij graag mee met alle communicatie; van design tot eindproduct. Van oorsprong ben ik grafisch ontwerper, maar daarnaast heb ik gedurende afgelopen jaren in alle takken gewerkt waarmee een reclamebureau te maken heeft. Ik neem de tijd voor elke klant en lever werk af dat van hoge kwaliteit is.”

Lutim is breed georiënteerd. “Dat komt vanuit mijn visie. Ik vind dat iedereen bij zijn vak moet blijven. Doe datgene waar jij het beste in bent. Daarom werk ik graag samen met lokale specialisten en zo kunnen wij full-service aanbieden.” Of het gaat om grafische vormgeving, drukwerk, huisstijl, (re)branding, een vindbare en professionele website, video-uitingen, reclamecampagnes, social media, signing, relatiegeschenken en kleding; doordat wij samenwerken met specialisten in de regio, kunnen wij dit brede aanbod bieden. En de beste kwaliteit leveren. Als het om signing gaat bijvoorbeeld werk ik samen met een specialist die al 25 jaar werkzaam is in dit specifieke werkgebied. Hetzelfde geldt voor videoproducties. Ook hierbij werk ik samen met een bedrijf met tientallen jaren ervaring voor kleine en grote klanten en van korte online video’s tot complete bedrijfsfilms en televisieprogramma’s. De hoogste kwaliteit bij elkaar zoeken, daar draait het om bij Lutim. 

Een communicatieplan voor elk idee en elk budget
“Bij een aanvraag beginnen we met het in kaart brengen van wat de klant precies nodig heeft. Aan de hand daarvan maken we een plan op maat. Zo kan de klant ook zelf kiezen op welke manier en in welke stappen de werkzaamheden worden doorlopen.” De klant krijgt altijd eerst een vrijblijvende offerte. “Wat de communicatie-uitingen betreft ontwerpen wij alles zelf. Voor de productie hebben wij goede leveranciers. Daar hebben wij goed contact mee, voor duidelijke afspraken en scherpe prijzen. Dat is belangrijk. Iedereen zou moeten kunnen doen waar hij of zij goed in is. Dat haalt het beste in iemand naar boven en levert de beste kwaliteit op. Daarom werken wij graag samen met vakmensen.” 

Informatie
Lutim
Jan Steenstraat 17
7204 BT Zutphen
T.  0575-841887
W. www.lutim.nl
E. patrick@lutim.nl