Ondernemend

Luisterend oor en doelgerichte aanpak

Na een ongeval in het verkeer of op het werk, een medische misser of een hondenbeet komt u voor lastige juridische vragen en praktische problemen te staan. Wie is aansprakelijk? Hebt u recht op schadevergoeding en smartengeld? Mr. Hugo Stam is specialist in letselschade. Hij studeerde Nederlands Recht in Rotterdam en werd daar in 1980 beëdigd. Hij verhuisde in 1993 naar Zutphen. “Een prachtige stad.”

Mr. Hugo Stam zet graag zijn kennis en ervaring in om u bij de schaderegeling te helpen, u te ontzorgen en natuurlijk de best mogelijke vergoeding voor u te verkrijgen. “Een ongeluk is al erg genoeg. Aandacht en begrip voor de persoonlijke omstandigheden, een luisterend oor en een doelgerichte aanpak zijn van groot belang. De wederpartij is vaak een professionele verzekeraar. Daarom hebt u ook recht op professionele hulp om volledige schadevergoeding te ontvangen. Dat betekent dat elke euro die u moet uitgeven en elke euro die u mist als gevolg van het letsel, schade is.”

De schade kan materieel zijn, maar ook immaterieel. “Ook de kosten van rechtsbijstand vormen zelf een schadepost en deze dient door de aansprakelijke partij te worden betaald.” Op zijn website (www.stamadvocaat.nl) heeft mr. Hugo Stam informatie geplaatst over zijn aanpak en om welke schadeposten het gaat. Ook staan daar antwoorden op veel gestelde vragen, de gang van zaken, met speciale aandacht voor ondernemers.

Mr. Hugo Stam is lid van specialistenverenigingen zoals de LSA (Vereniging van Letselschadeadvocaten, www.lsa.nl) en de WAA (Werkgroep Artsen en Advocaten, www.waa.nl). Voor die lidmaatschappen gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen.

Het advocatenkantoor van mr. Hugo Stam gaat binnenkort verhuizen. Er is gekozen voor het mooie gebouw Het Emerhuys, dat te vinden is aan de Piet Heinstraat te Zutphen, tegenover de brandweerkazerne. Daar kan de advocaat zijn cliënten nog beter ontvangen. Per 1 maart is het kantoor daar te vinden.

Tot die tijd kan men nog terecht aan:

Halterstraat 10E
7201 MX Zutphen
T 0575-760960
E stam@stamadvocaat.nl 
I www.stamadvocaat.nl