Ondernemend

Jij bent een Kei!

Mensen zijn keien in problemen oplossen. Lukt iets niet, dan bedenken we wel iets zodat het wel lukt. Maar soms gaat het zelf oplossen niet. Je merkt bijvoorbeeld dat je in dezelfde denkcirkel blijft denken. Of je loopt steeds weer tegen dezelfde situaties aan in je relatie of op je werk. Of misschien wil je graag verandering in je leven, maar krijg je het niet voor elkaar? Je blijft staan op het punt waar je staat. Een coach kan helpen om die cirkels te doorbreken.

Noortje Schuddebeurs is gecertificeerd NOBCO coach en werkt met verschillende methodieken, materialen en oefeningen. “De coaching is gericht op het inzicht krijgen in jouw patronen en manieren van denken en doen. Hierdoor ga je herkennen wat er bij jou van binnen gebeurt en vooral hoe jij het anders kunt doen. En hierbij geldt: oefening baart kunst, dus je krijgt huiswerk om thuis te oefenen. Ook thuis werk je aan opdrachten die je een stap verder helpen, zodat het geleerde ook echt eigen wordt.” En hoewel iedereen wel eens hulp kan gebruiken is coaching tijdelijk. “Want natuurlijk kun jij het alleen! Jij bent een kei!”

Gecertificeerd coach
Het woord coach wordt te pas en te onpas gebruikt. Noortje is echter gecertificeerd coach en daarnaast ook nog eens volop aan het bijscholen om meer technieken toe te kunnen passen. “Ik vind het leuk om mensen inzichten te geven en ze op die manier zelf oplossingen laten bedenken. Als mensen vragen waarvoor ze bij mij terecht kunnen, dan geef ik dit vaak als voorbeeld: Wil jij:
• Steviger in je schoenen komen te staan?
• (Een andere) richting geven aan je loopbaan?
• Beter weten wat je wilt en daar voor gaan staan?
• Die negatieve gedachten de baas worden?
Maak dan een gratis kennismakingsgesprek, want ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal!”

We willen problemen zelf oplossen
De drijfveer van Noortje is, door middel van coaching, mensen zelf weer richting te laten geven aan hun leven, met nieuwe inzichten geven en oplossingen. “Mensen zijn over het algemeen geneigd om problemen zelf te willen oplossen. En dat kan vaak ook goed, maar soms merk je dat je in dezelfde denkcirkel blijft hangen en juist dan kan het helpen om met een coach te kijken hoe je die cirkel doorbreekt. Je kunt het zien als het lenen van iemand anders haar hoofd. Even een frisse blik. Tijdens de coaching gebruik ik verschillende methodieken en oefeningen die gericht zijn op wat jij nodig bent en zo werken we samen naar jouw doel toe.”

Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op met Noortje.

T: 06-28498645
E: info@overdeijsselmediation.nl
W: www.overdeijsselmediation.nl