Ondernemend

Goossens Atomica is klaar voor het buitenleven

Het team van Goossens Atomica is deskundig en ervaren in advies en verkoop van tuinmeubelen en kleding. Van de enthousiaste medewerkers mag u tevens een eerlijk advies verwachten waarmee u krijgt wat bij u past: “Bij kwaliteitstuinmeubelen hoort ook een professioneel advies waarbij we goed luisteren naar de klant en sluiten met de mogelijkheden daar op aan. De klant moet tevreden zijn en dan is ook ons doel bereikt.” zegt eigenaar en ondernemer Germaine Goossens van Goossens Atomica in Hengelo (GLD). Het adres voor een compleet assortiment aan buitenmeubelen, sfeer- en decoartikelen, vrijetijds- werk- en skikleding. Alles onder één dak.

Advies en maatwerk
Goossens is geen eendagsvlieg gebleken en de lange ervaring helpt zeker in het bieden van vakkundig advies en maatwerk. “Zeker. Mijn moeder is dit begonnen en ik keek van kleins af aan al mee. Sinds kort heb ik het overgenomen. Zij is voor mij nog dagelijks een fijn klankbord. Naast ons uitgebreide assortiment tuinmeubelen, hebben wij ons meer gespecialiseerd in de verkoop van kleding. Hierin hebben wij een grote keuze. Tuinmeubelen blijft voor ons echter een belangrijk onderdeel. De aanschaf van tuinmeubelen is een grote keuze. Hierbij proberen we de klant zo goed mogelijk te helpen. Advies over het juiste product dat bij de klant past is voor ons het allerbelangrijkste. Service en de slogan: “klant blij, wij blij” staan bij ons bovenaan.”

Merken en assortiment
Jullie hebben een ruim assortiment waarmee er wat te kiezen valt. “Ja, heel fijn. Denk aan tuinsets, tuinbanken, verstelbare stoelen en kussens, picknickbanken, loungesets of ligbedden. Daarbij zijn er veel merken zoals Hartman, LesliLiving, Kettler, SUNS etc. We hebben daarmee een dealerschap. Daarvoor is over en weer vertrouwen van belang. Je kunt dan goed samenwerken, ook met promotionele acties. Net zoals onze klanten service en klantvriendelijkheid verwachten, willen wij dat ook van onze leveranciers. Dat leidt tot loyaliteit en een duurzame relatie, je kent elkaar en kunt aansluiten op de wensen. Naast tuinmeubelassortiment, verkopen we ook vrije tijds- en werkkleding. Fijn ook voor mensen met ruime buikmaat. Bij mannen loopt dat tot 6XL en voor dames tot maat 58 van bekende merken als Kjelvik, Killtec, STOY, Bjornson, Storvik etc.

Service en onderhoud
Het stopt bij jullie niet bij de verkoop, maar bieden ook service en onderhoud. “Dat vinden we belangrijk en dat past ook bij een goede klantrelatie. Als mensen hier tuinmeubelen aanschaffen, dan bezorgen we gratis en nemen de oude tuinset ook weer mee. En omdat je wilt dat mensen langdurig plezier en gemak hebben van de aankoop, geven we ook advies over onderhoudsproducten. Dat is nodig want de verschillende materialen hebben allen een specifieke behandeling nodig. Dan wordt het een compleet pakket. Ik ben ook trots op het team dat echt eenheid uitstraalt. Samen willen wij het beste voor de klant. Dat werpt zijn vruchten af.” Het team is druk in de weer om de showroom gereed te maken voor de nieuwe collectie. Vanaf medio maart 2024 zal deze in de showroom staan. Houdt hiervoor onze website in de gaten.  Natuurlijk zijn wij ook dit jaar 2e paasdag weer geopend!

Goossens Atomica
Steenderenseweg 11-A, Hengelo (GLD)
T: 0575 462 139
E: info@goossensatomica.nl
https://www.goossensatomica.nl