Ondernemend

Een geweldig groen 2024 begint bij uw eigen tuin

De eerste sneeuwklokjes bloeien alweer: de aankondiging van de lente en een nieuw groeiseizoen! Na een uitermate natte winter is de tijd dan eindelijk aangebroken om terug meer naar buiten te gaan en van uw tuin te genieten. Onderzoeken door de jaren heen hebben aangetoond hoe ontspannen en gelukkig mensen, jong en oud, worden van groen en tuinieren. Wij van hoveniersbedrijf Bessels Green hopen dan ook dat u dit jaar veel geluk mag vinden in uw tuin of de natuur.

Een groot cadeau

Een klant die onlangs haar man had verloren, besloot om hun vroegere tuin volledig te renoveren en aan te passen naar haar eigen wensen en ideeën. Het werd een prachtig samenwerkings- en verwerkingsproces én een hele mooie tuin, vol borders met vrolijk gekleurde bloemen.

Toen we een paar maanden later, in het najaar, langsgingen voor de aanplant van bloembollen, vertelde ze hoeveel bemoediging de tuin haar gaf. Elke week genoot ze van wat er opkwam en de verschillende zitplekjes. Ze beschreef de nieuwe tuin als een groot cadeau. Voor ons  is het ook elke keer een geschenk als mensen opbloeien en genieten van het werk dat we hebben verricht.

Mocht u dit groeiseizoen uw tuinindeling eens over een andere boeg willen gooien of mocht u hulp nodig hebben bij het onderhoud, zodat u nog meer van uw tuin kan genieten? Schroom dan niet om contact op te nemen met Bessels Green. We adviseren en helpen graag mee om uw tuin jaarrond tot zijn volledige potentie te laten komen. Ook voor het meedenken over en uitvoeren van kleine, slimme aanpassingen in de tuinopzet, bestratingen of plantvakken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij maken tuinen

Nicolaas Bessels runt al meer dan 23 jaar hoveniersbedrijf Bessels Green. Ons team zoekt steeds naar het perfecte samenspel tussen de klantwens, het ontwerp van de tuin in combinatie met het unieke van een plek. Daarnaast staan we voor kwaliteit in het onderhoud. Het team is breed opgeleid met onder andere boomverzorgers, een ecologisch hovenier, technische vakmannen en tuin- en landschapsontwerpers. Hierdoor zijn we in staat gedegen en veelzijdig advies te geven over het aanleggen en onderhouden van tuinen en hebben we het vakmanschap, alle materialen en gereedschappen in huis om het advies tot realisatie te brengen.

Bessels Green
Lageweide 23
7231 NN Warnsveld
T 06-11018300
E info@besselsgreen.nl
I www.besselsgreen.nl