Ondernemend

Creëer je eigen levensstijl bij TSQUARE LIFESTYLE

Een paar maanden geleden opende Frans van der Ley zijn nieuwe lifestylewinkel aan de Korte Hofstraat 5. Een van de kleine sfeervolle winkels met verrassende en innovatieve producten, die zo kenmerkend voor de binnenstad van Zutphen zijn. TSQUARE LIFESTYLE laat de klant zijn eigen levensstijl bepalen aan de hand van het veelzijdige en unieke assortiment.

Voor eigenaar Frans van der Ley is het duidelijk. In zijn lifestylewinkel voert beleving en klantcontact de boventoon. Als voormalig accountmanager weet hij als geen ander hoe belangrijk het is dat klanten volledig op de hoogte zijn van de producten voordat zij tot aanschaf overgaan. Dat betekent ook daarbij alle zintuigen gebruiken, met andere woorden: zien, ruiken, voelen en proeven. Zo kun je bij TSQUARE LIFESTYLE eerst de verschillende smaken Baru warme chocolade (zonder E-nummers) proeven alvorens een keuze te maken en leidt Frans je door de ondertonen van de verschillende parfumoliën van Ashleigh & Burwood. In de winkel tref je veel items aan die bij jouw eigen levensstijl passen. Het sterke punt van TSQUARE LIFESTYLE is dat iedereen hier kan slagen doordat rekening is gehouden met diverse leeftijden, smaken en stijlen. Het assortiment van de winkel is veelzijdig en bestaat uit praktische, maar ook zeer innovatieve decoratieve- en gebruiksvoorwerpen. Handig zijn de houten magneet-/krijtborden van Toebes Design. Daarnaast zijn er unieke collectors items, waaronder de Zutphense huisjes, speciaal voor TSQUARE LIFESTYLE ontworpen door kunstenares Miranda Smals in papier, hout en keramiek. Er zijn mooie robuuste kaarsen op basis van soja en essentiële oliën met een houten lont, waardoor je een knisperend geluid krijgt van WoodWick, maar ook de geschenken voor Valentijnsdag (of Moederdag) van hartvormig glas en keramiek zijn zeker een bezoek waard.
Persoonlijke toets
Alle geschenken worden gericht op de ontvanger ingepakt. Dat wil zeggen dat een naam of een persoonlijke boodschap op de geschenkverpakking wordt geschreven. Ook de papieren tasjes krijgen een persoonlijke boodschap mee.
Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs of kijk op de website  www.tsquarelifestyle.nl  waar je behalve de webshop ook leuke blogs en vlogs aantreft, zodat je helemaal up-to-date blijft over de allernieuwste producten en activiteiten. Via TSQUARE LIFESTYLE creëer je zo een unieke en persoonlijke lifestyle.