Ondernemend

Altijd al een zwembad in de tuin willen hebben?

“Droom je van een eigen zwembad? Dat is voor meer mensen haalbaar dan het lijkt, sterker nog; tegenwoordig is een zwembad in de tuin voor bijna iedereen haalbaar. Het hoeft niet bij dromen te blijven”, vertelt eigenaar Kees Fennema van Suncenter Leuvenheim. “Dankzij het brede assortiment van Suncenter kun jij ook behoren tot de gelukkigen met een eigen zwembad. Of ga je liever voor een zonnebank of sauna? Ook daarin zijn volop mogelijkheden.”

Het voorjaar komt eraan en dat betekent dat veel mensen weer beginnen te dromen van een zwembad in de tuin. Zullen we er dit jaar voor gaan? Zou het lukken qua ruimte? En wat kost dat eigenlijk? “Velen zijn verbaasd als ze de mogelijkheden horen. Zo zijn er baden in elke prijsklasse en in veel verschillende formaten. Doordat wij gespecialiseerd zijn in zwembaden hebben wij alle kennis in huis. We hebben alle maten polyesterbaden staan, zodat de klant ook een goed beeld heeft van het uitgebreide assortiment.” Suncenter Leuvenheim heeft een eigen technische dienst die zwembaden en sauna’s aansluit. “We doen ook aan onderhoud en kunnen je zwembad winter- of zomerklaar maken.” De tarieven voor een zwembad verschillen: “Als je erover denkt om een zwembad te kopen, dan kunnen onze adviseurs je hierbij helpen. Zij berekenen de kosten voor je en adviseren je bij je keuze.”

Bij Suncenter Leuvenheim is meer te krijgen dan zwembaden. Zo behoren sauna’s, fitnessapparatuur, buitendouches, hottubs en zonnebanken ook tot het assortiment. Alles voor een complete spa, in dat gewoon in je eigen huis. “Een sauna kan helemaal op maat gemaakt worden. Een Finse sauna of infraroodsauna. Je hebt al een infraroodsauna van één bij één meter. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en lampen (magnesiumoxide of Full Spectrum). Voor alle wensen maken we een vrijblijvende offerte. Een infraroodsauna is bijvoorbeeld heel goed voor mensen die reuma hebben, artrose of de griep.” Suncenter Leuvenheim verkoopt ook stoombaden en buitensauna’s (met een elektrische kachel of houtgestookte kachel). “De mogelijkheden zijn oneindig.” Op dit moment worden er veel barrelsauna’s verkocht. Dat is een sauna met een ronde vorm. “Ook willen mensen steeds meer glas en minder hout. En niet te vergeten ledverlichting met verschillende kleurtjes.” 

Fitnessapparatuur
Door de technologische ontwikkelingen zijn er ook meer geavanceerde snufjes op fitnessapparatuur te vinden, waaronder bluetooth en verschillende apps. “Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van ‘testklare’ fitnessapparatuur. De fitnessapparatuur is van gerenommeerde merken waaronder Kettler, Flow Fitness, Horizon en Tunturi.”

Openingstijden: maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur, zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

Suncenter Leuvenheim
Arnhemsestraat 88
6974 AK Leuvenheim
T 0575-561000
E info@suncenter.nl
I www.suncenter.nl