Ondernemend

Alles voor je hele woning onder een dak

Hubo is al meer dan zestig jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. De bouwmarktketen heeft zo’n 150 winkels door heel Nederland, waarvan één in Zutphen. Maar deze XL-winkel heeft veel meer te bieden dan klusmaterialen. Niet alleen is hier ook nog eens montagebedrijf Heijink Bouw bij gevestigd zodat elke verbouwing – groot of klein – binnen handbereik is, maar sinds 2019 kun je hier ook terecht voor je interieur. HOMED is een volledige en vooral grote afdeling binnen de bouwmarkt waar je terecht kunt voor alles in je huis.

HOMED

Esther Brugman en Yvonne Bouwmeester zijn de gezichten van HOMED. Met een ruime ervaring, samen 40 jaar, helpen zij klanten met alles op het gebied van woninginrichting.

Van harde- en zachte vloerenbedekkingen tot aan trapbekleding en van binnenzonwering tot aan de gordijnen. Ook bent u hier aan het juiste adres voor al uw kasten op maat, deuren, traprenovaties, horren én buitenzonwering. Vanaf het eerste advies in de winkel of bij u thuis tot aan het inmeten én monteren van de producten door het vakkundige personeel.

“Kortom: Wij nemen u alle zorgen uit handen en denken graag met u mee.”

Esther: “Er is veel veranderd in de woningbouw waardoor je soms ook rekening moet houden met je interieur. Denk aan gebruik van bepaald type glas in de woning of aan vloerverwarming in ruimten; Dan hoort daar wel een gepast advies bij wat mogelijk en haalbaar is in combinatie met gewenste product. Alleen dan heb je jarenlang plezier van het product en dat is natuurlijk wel de bedoelding. Daar helpen wij graag bij! In deze branche blijf je altijd leren doordat de ontwikkelingen altijd doorgaan.“

Ook als je nu eindelijk eens jouw gedroomde interieur wilt, met juist gedurfde kleuren of behang in plaats van verf, ben je hier aan het juiste adres. “Wij helpen je naar jouw droominterieur.”

Yvonne heeft jarenlang haar eigen woonwinkel gehad terwijl Esther veel ervaring heeft van de technische kant van materialen. ”Zo zijn wij een ideale combinatie voor HOMED. Wat veel mensen trouwens niet weten”, vult Yvonne aan, “is dat je bij een verhuizing gebruik kunt maken van de Verhuispas. Daarmee krijg je korting tot 15% op bijna alle producten. Tel uit je winst!

De Verhuispas is trouwens te gebruiken bij zowel koop- als huurhuizen en aan te vragen in de winkel of showroom van HOMED.”

Alles onder een dak; wel zo handig!

Dankzij de combinatie van een bouwmarkt, een bouwbedrijf en een interieurconcept onder een dak kunnen klanten hier altijd terecht als het gaat om materialen, klussen, inrichting of – zoals vaak het geval is – om een combinatie van de afdelingen.

Een begrip in de regio

Hubo XL Zutphen heeft in de loop der jaren al een hoop namen gekend, waaronder Multimate. Sinds juni 2018 draagt de bouwmarkt de naam Hubo XL. Ondanks de naamwijziging is het assortiment hetzelfde gebleven. Zo heeft zij alles op het gebied van bouwmaterialen, decoratie, elektra, gereedschap, auto- en fietsmaterialen, hout, huishoudelijke apparatuur, ijzerwaren, kasten en meubelen, non paint, sanitair, tuin, verf, verlichting en vloeren. Naast het basisassortiment zijn er ook seizoensgebonden producten.

Hubo XL Zutphen
Leestenseweg 10
7207 EA Zutphen
T: 0575-521796
E: info@bouwmarkt-heijink.nl
I: www.hubo.nl/zutphen

Dit artikel verscheen in onze ondernemersspecial.