Stedendriehoek

Nog meer speelplezier bij sportbar Kings & Queens

ZUTPHEN – In het hart van Zutphen, aan het Stationsplein, is Kings & Queens gevestigd, een sportbar zoals die zo bekend zijn in het buitenland, maar nu ook in Nederland meer in beeld komen. En dat is niet gek, wat een sportbar is leuk voor iedereen, volgens Hans Jurgen Meurs. “Vanaf medio maart is het hier nu ook mogelijk een leuke avond te hebben op een van de vier gloednieuwe bowlingbanen.” Deze nieuwe activiteit zorgt voor nog meer speelplezier bij deze uitgebreide locatie. En daarmee houdt de uitbreiding nog niet op. Zo opent half maart, naast de bowling, ook de keuken en zal medio april nog een nieuwe activiteit starten: Zutphens eerste Escaperoom.

Kijk sport op één van de zes grote monitoren of, bij bijzondere sportevenementen, op de twee beamers. “Tijdens de doorkomst van de Giro d’Italia, vorig jaar mei, was het hier echt een fantastisch gekkenhuis. Iedereen keek sport, speelde een spelletje pool of dronk lekker een drankje aan de bar of op het terras. Toen de renners langskwamen stormde iedereen naar buiten, om daarna vervolgens weer verder te genieten van de spannende ontknoping van de eredivisie. Dat was echt een goed feest en zo zijn er natuurlijk veel meer grote sportevenementen zoals een EK of WK voetbal. Maar ook op een ‘gewone’ dag is het hier altijd leuk. In de weekenden is het volle bak. Wij hebben een flink aantal pooltafels die dan veel worden gebruikt. Maar er is hier veel meer.” Hans Jurgen doelt op de vier dartbanen (binnenkort zes!), air hockey, tafelvoetbal, een boksbal, snooker, carambole, voetbalpool en pingpongtafels. Het aanbod wordt half maart nog completer gemaakt met de aanleg van vier bowlingbanen, voorzien van de nieuwste feature binnen het bowlen, led-bowlen. Hierbij zijn de banen verlicht en worden diverse special effects gecreëerd tijdens het bowlen. “Er is bij ons veel mogelijk. Zowel binnen als buiten hebben wij veel ruimte en ook voor feestjes is het hier dus geschikt.”
Met vestigingen in Arnhem en Assen is sinds drie jaar ook Zutphen vertegenwoordigd met een sportbar. “En dat concept slaat hier aan. Er bleek in deze stad behoefte aan een bar als deze, een bar waar iedereen terecht kan. Want of je hier een drankje wilt doen, naar een wedstrijd wilt kijken of je vrienden wilt verslaan met een potje pool; het kan hier allemaal. Er staat nog meer op het programma. Zo gaat op 15 maart onze keuken open, zodat gasten ook kunnen genieten van fingerfoodachtig eten. Hierbij valt te denken aan kleine hamburgers en hotdogs; eigenlijk staat de tafel vol en deel je het eten.”
Kings & Queens is te vinden aan Stationsplein 6. Voor meer informatie, zie de website www.kandq.nl , stuur een e-mail naar info@kandq.nl  of bel naar 0575-820288.