Stedendriehoek

Nieuwjaarsconcert Excelsior Warnsveld aftrap 100-jarig jubileumjaar

WARNSVELD – Het nieuwjaarsconcert van muziekvereniging Excelsior Warnsveld is inmiddels een mooie traditie. Jaarlijks start het orkest het jaar met een bruisend concert met een afwisselend programma. Op de standaard staan deze editie werken als de ´Egmont Overture´ en ´Anthem´ uit de musical Chess.

De samenwerking met verrassende solisten tijdens het nieuwjaarsconcert is eveneens een terugkerende traditie. Ook dit jaar heeft het orkest weer een bijzondere solist weten te strikken voor het eerste concert van het jaar. Dit keer is het de beurt aan sopraan Marjo Harmsen. Onder begeleiding van Excelsior zal zij het prachtige ´O mio babbino caro´ van Puccini zingen. Ook brengt deze virtuoze zangeres samen met Excelsior Carmen ten gehore. Een feest der herkenning dus!

Dit jaar belooft het nieuwjaarsconcert extra feestelijk te worden, want het is tevens de opening van ons jubileumjaar. In 2023 bestaat onze vereniging namelijk 100 jaar! Een bijzondere mijlpaal, komend jaar zal het orkest dan ook regelmatig van zich laten horen tijdens verschillende concerten en activiteiten. U als donateur bent van harte uitgenodigd te komen luisteren bij ons nieuwjaarsconcert in de Martinuskerk in Warnsveld op zondag 15 januari. De zaal gaat open vanaf 14.30 en start om 15.00 . Hopelijk tot dan!