Stedendriehoek

Nieuwjaarsconcert: Carribean meets classic

EEFDE – Op zondag 15 januari vindt om 11.30 uur een nieuwjaarsconcert plaats in de Kapel op ’t Rijsselt,  Mettrayweg 25 in Eefde.  Het concert wordt verzorgd door bariton Raoul Steffani, begeleid door Frans van Tuijl op piano en Ensemble Flor d’Amor.

In het nieuwjaarsconcert van de Kapel klinkt er traditiegetrouw muziek door musici met een geheel verschillende afkomst en repertoire. In dit geval zijn dat klassieke liederen en Zuid-Amerikaanse volksmuziek.

Bariton Raoul Steffani is een markante vertegenwoordiger van de nieuwe generatie Nederlandse zangers van het klassieke repertoire. In december schitterde hij nog in een van de meest spraakmakende operaproducties van de laatste tijd, Operetta land van Steef de Jong. In de Kapel zingt hij, begeleid door pianist Frans van Tuijl, prachtige liederen van o.a. Edvard Grieg en Richard Strauss. Ensemble Flor d’Amor brengt zwoele salsa, swingende Cubaanse bolero’s en vrolijke muziek uit het Caribisch gebied. Blijf dan maar eens stilzitten.
Of deze twee muzieksoorten goed samengaan wordt duidelijk tijdens dit concert.

Entree € 22,=  (t/m 18 jaar gratis toegang). Meer informatie en kaarten via www.kapeloptrijsselt.nl of 0575 – 570 521. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij theater Hanzehof.