Stedendriehoek

Nieuwe manier van kijken en ervaren

Zaterdag 27 maart is er van 10.00 tot 11.00 uur een gratis proefles Mindfulness-meditatie. Deze wordt online gegeven via het programma Zoom. Het betreft een voorproefje op de achtweekse mindfulnesstraining die De Tijdplaats vanaf 31 maart geeft in studio Hartekracht in Zutphen.

“Mindfulnessbeoefening leert je om bewust aanwezig te zijn in het hier en nu. Wat ervaar je van moment tot moment? Door je aandacht te richten, worden patronen in je denken, voelen en handelen zichtbaar. De ruimte die mindfulness creëert, geeft je de mogelijkheid opnieuw keuzes te maken. Op die manier kan mindfulness een bijdrage leveren aan de kwaliteit van je leven. Zeker in deze coronatijd, waarin stress en spanning soms hoog kunnen oplopen, kun je door middel van mindfulnessbeoefening een nieuwe manier van kijken en ervaren leren kennen”, aldus Marij Verhaevert (foto) die de training verzorgt.

De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten van 2,5 uur op woensdagmiddag en één stiltedag op zaterdag 22 mei. Er komen verschillende praktische oefeningen en meditaties aan bod. Ook worden thema’s belicht, zoals het ervaren van stress en hoe je daarmee om kunt gaan. Mensen van alle leeftijden zijn welkom. Aanmelding via e-mail detijdplaats@outlook.com of telefonisch op 06-38282606. Voor meer informatie: www.detijdplaats.nl