Stedendriehoek

Nieuwe Kinderbeurs XXL in volle voorbereiding

ZUTPHEN –  Zondag 1 maart vindt de grootste, gezelligste en leukste KinderbeursXXL van Nederland in de Hanzehal te Zutphen plaats. Kom gezellig shoppen en noteer de datum alvast in je agenda. Of kom simpel wat bijverdienen en verkopen. Er zijn nog maar een beperkt aantal beursplekken beschikbaar, dus boek snel een plek. VOL=VOL

De Kinderbeurs XXL was na het geweldige succes in november 2019 in De Scheg in Deventer op zoek naar een nieuwe locatie die beter bereikbaar is en meer uitbreidingsmogelijkheden biedt. De organisatie heeft met de Hanzehal een mooie nieuwe plek gevonden die al jaren vele bezoekers trekt met diverse beurzen en evenementen.

De KinderbeursXXL is sinds 2011 een begrip in de wijde omgeving van Hilversum, Amsterdam, Den Bosch en Schiedam. Zoveel kramen bij elkaar met leuke betaalbare items trekt altijd een groot publiek. Duurzaam inkopen is ook steeds belangrijker voor de bewuste consument van tegenwoordig. En de verkopers verdienen zo simpel wat bij met de spullen uit de kleding- of speelgoedkast van de kinderen. Naast tweedehands items zijn er ook nieuwe items te vinden. Een aantal webshops, outletstores, lokale kledingwinkels en zelfs ontwerpers zijn aanwezig. Voor hen is de beurs naast een extra verkoopmoment ook een mooie gelegenheid tot promotie van hun bedrijf.

De beurs in Zutphen telt maar liefst 150 kramen met tweedehands én nieuwe (merk)kinderkleding en speelgoed voor kids van 0 tot 10 jaar. Nergens anders vind je zoveel aanbod bij elkaar. Er zijn nú nog beursplaatsen beschikbaar, al gaan de reserveringen wel erg hard.

De beurs is op zondag 1 maart geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Een beursplek huurt men al vanaf €26,50. De bezoekersentree bedraagt in de online voorverkoop €2,50, inclusief €25,- aan kortingscodes van bevriende kinderwebshops. Aan de kassa kost een kaartje €3,50 en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Parkeren is gratis. Voor meer informatie: www.kinderbeursxxl.nl