Stedendriehoek

Nieuwe info-bijeenkomsten Lets Zutphen

ZUTPHEN – Lets Zutphen is een groep van ruim 120 mensen/adressen in Zutphen en omstreken die goederen en diensten met elkaar uitwisselen terwijl er nauwelijks euro’s aan te pas komen.

“Je kunt er je goede maar bij jou overbodig geworden spullen aanbieden maar ook je diensten, de dingen die je leuk vindt om voor een ander te doen en/of waar je goed in bent. Tegelijkertijd kun je er vragen om spullen die jij nodig hebt, maar die bij een ander mogelijk staan te verstoffen. Ook kun je er hulp inschakelen voor klussen die je zelf extreem vervelend vindt, bijvoorbeeld schoonmaken of strijken, of die je zelf niet kunt of waar je geen tijd voor hebt: bijvoorbeeld fietsen repareren, klussen aan je huis of een maaltijd maken voor een groep mensen op een feest dat je wilt geven. Bij aanmelding betaal je eenmalig 20 euro omdat de Lets als organisatie ook onkosten maakt in euro’s. Daarna gaat de handel zoveel mogelijk in nappen en niet meer in euro’s.”

Wat is een nap?
“Wil je weten wat een nap dan precies is? En wil je horen hoe die handel bij de Lets dan precies werkt? Kijk eens op www.letszutphen.nl. Verder ben je van harte welkom op de informatiebijeenkomsten bij één van onze leden thuis. De eerstvolgende bijeenkomst is op maandag 20 november om 11.00 uur. De tweede bijeenkomst volgt op donderdag 23 november om 14.00 uur. Men krijgt het adres na aanmelding bij info@letszutphen.nl of bij Ans via telefoonnummer 0575-528293.