Stedendriehoek

Muziek, poëzie en bijzondere verhalen

ZUTPHEN – Het Tegenstroom-seizoen gaat weer van start. Na een niet altijd even zonnige zomer schijnt de zon nog even in de IJsselstroom met het optreden van gitarist Steven Faber en taalkunstenaar Casper de Jong. Zij openen het seizoen met een heerlijke avond vol muziek, poëzie en bijzondere verhalen.

Een van de geluksfactoren in het leven, zegt Casper, is de Cubaanse cultuur. Hij maakte er vele reizen heen en hij wist als enige Nederlandse schrijver en dichter door te dringen tot de grand old lady van de Cubaanse poëzie, de legendarische en beruchte Carilda Oliver Labra.

Het optreden vindt plaats op vrijdag 13 oktober vanaf 20.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur). De IJsselstroom is gevestigd aan Vliegendijk 16 in Zutphen. Voor meer informatie en tickets (19,11 euro): www.detegenstroom.info/

Op deze website vindt men ook informatie over de komende voorstellingen, zoals Benjamin Herman (befaamd (jazz)saxofonist), die met zijn trio op vrijdag 10 november komt, of het optreden van Mylou Frencken en Frenk van der Linden met het programma De Minnares op vrijdag 8 december.