Stedendriehoek

Mooi wonen met zorg naar behoefte bij Gouden Leeuw Groep

ZUTPHEN – De Gouden Leeuw Groep is als zorgorganisatie al 24 jaar actief in de Achterhoek, met zorglocaties in de plaatsen Zelhem, Laag Keppel en Zutphen. “Twee jaar geleden zijn we van start gegaan in Zutphen en onze nieuwste accommodatie heeft 29 appartementen voor wonen met zorg.”

De appartementen zijn 85m2  en – een zevental – 50m2 groot. “De grotere appartementen zijn prima geschikt voor echtparen. De zorg is afgestemd op uw behoefte. Ons aanbod varieert van lichte ondersteuning tot intensieve verpleging en vindt plaats in de veilige omgeving van uw eigen appartement. Alle zorg kan worden verleend met uitsluitsel van vergevorderde  psychogeriatrische zorg.”

Het gebouw beschikt over een gezellig restaurant en een huiskamer. Er is een huisarts verbonden aan de locatie en er is een samenwerking met de Arcus Fysiotherapie. Behalve het wonen zijn er zeven zorgstudio´s en twee appartementen beschikbaar voor alle vormen van  tijdelijke zorg. Hier wordt veel gebruik van gemaakt door cliënten na bijvoorbeeld een heup- of knieoperatie. “Maar de reden om hier tijdelijk gebruik van te maken, kan heel divers zijn. U beschikt over een volledig ingerichte kamer met een eigen sanitaire voorziening. U kunt er voor kiezen gebruik te maken van het restaurant of krijgt uw eten en drinken geserveerd op uw kamer. Gedurende de dag is bezoek van harte welkom en dit kan ook altijd van de gelegenheid gebruik maken om met u mee te eten. Onze mooie voorziening vind je op de Clercqstraat 58 tot en met 130 in Zutphen aan het water van de Berkel. We kunnen ons voorstellen dat het uw interesse wekt en u een kijkje wilt nemen op de locatie. Veel informatie vindt u ook op onze website www.degoudenleeuwzutphen.nl.”

“We stellen het op prijs als u een kijkje komt nemen. Zorgpersoneel dat benieuwd is, nodigen we graag uit om langs te komen. Maak een afspraakje met onze receptie op 0314-628200.”