Stedendriehoek

Met je kindje op de foto

ZUTPHEN – Op vrijdagochtend 4 november is de volgende ontmoeting van Café Ouders & Co. Belangstellenden zijn welkom van 9.00 tot 11.30 uur in Wijkrestaurant Geweldig! van het Sint Elisabeth, Geweldigershoek 39 te Zutphen.

Deze ochtend staat in het teken van fotografie en wordt verzorgd door Deborah Puijk: “Ik werk voornamelijk als geboortefotograaf, want ik ben gegrepen door alles rondom de bevalling. Daarnaast verzorg ik andere vormen van fotografie (zwangerschap, newborn, gezinnen, uitvaart).  Ik neem mijn camera mee naar Café Ouders & Co en als je het leuk vindt leg ik jou of jouw kindje (of jullie samen) vast. Jullie krijgen van mij één digitaal fotobestand gratis, via de mail.”

Café Ouders & Co biedt een gezellige en leerzame ontmoetingsplek voor zwangeren en ouders met een baby en/of jonge kinderen. Het uitgangspunt is dat ouders onder het genot van een kop koffie of thee elkaar ontmoeten, zodat ze van gedachten kunnen wisselen over het ouderschap en daarbij behorende ervaringen of vragen die ze tegenkomen, terwijl de kinderen met elkaar kunnen spelen. Naar behoefte worden er thema’s rond opvoeding en ontwikkeling van het kind of kinderactiviteiten georganiseerd. Er zijn steeds twee gastvrouwen aanwezig die de ouders ontvangen. Zij zijn zelf ook moeder en/of werkzaam in de ouder- en kindzorg.

Eén keer in de maand zijn ouders met hun baby en/of kindjes van 09.00 tot 11.30 uur van harte welkom in Geweldig!. Geplande thema’s of activiteiten gaan om 10.00 uur van start. Er is voor de kinderen speelgoed aanwezig. De toegang is gratis en consumpties zijn voor eigen rekening. Voor meer informatie over themaochtenden en activiteiten, zie: geboortenis.nl/cafe-ouders-co-in-cafe-geweldig/