Stedendriehoek

Maak je eigen digitale kaart

BRUMMEN/EERBEEK – “Wil jij graag kaarten versturen met een persoonlijke tekst en zelf gekozen foto(s)? Volg dan de gratis workshop ‘maak je eigen digitale kaart’ in de Bibliotheek in Brummen of Eerbeek”, nodigt Ageet Berkenbosch iedereen uit.

“Je leert in ongeveer tweeënhalf uur gebruik te maken van voorgeprogrammeerde designs. Maar ook om helemaal zelf leuke wenskaarten te ontwerpen voor bijvoorbeeld Kerstmis en Nieuwjaar. We maken tijdens de workshop gebruik van een gratis fotoprogramma zodat je zelf thuis rustig verder kunt gaan met ontwerpen. Het is gemakkelijk als je zelf je eigen laptop meeneemt. Zorg dat de foto’s hierop opgeslagen zijn of neem een USB-stick met foto’s mee. Als je kiest voor uitgeprinte kaarten, neem dan je bankpas mee. Dan kun je tijdens de workshop direct je kaarten bestellen en afrekenen.”

De workshop in de bibliotheek in Eerbeek is op dinsdag 6 december van 09.30 tot 12.00 uur. De workshop in de bibliotheek in Brummen is op woensdag 7 december van 13.30 tot 16.00 uur. Aanmelden via de agenda op www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.