Stedendriehoek

Lovinks ‘Lockdown’ Woordenwandeling

Niets te doen? Al je boeken uit? Noodgedwongen nog steeds geen winkelplannen? Boekhandel Lovink uit Lochem heeft een oase bedacht in deze periode van schraalheid: een eiland in de tijd. 

Voor het Lovinkteam is het duidelijk. Kinderen moeten naar buiten, om te ravotten. En volwassenen ook. Niet iedereen heeft de jeugdige speelsheid weten te bewaren. Dus als je geen tikkertje meer wilt doen, of niet wilt stoeien, waarom stoei je dan niet met vragen over boeken. Hersengymnastiek, terwijl je zelf de frisse buitenlucht inademt en je lijf laat bewegen.
De boekverkopers: ‘Dat kan met de Lovink Lockdown Woordenwandeling. Het is een puzzeltocht. Voor solisten, echtparen, vrienden, en ook voor het hele gezin. Je wandelt door ons pittoreske stadje en even later in de heerlijke natuur. Het is écht mooi, de route door het buitengebied. Je passeert water, velden, huizen, herten… en je komt oog in oog met prachtige bomen te staan op de Lochemse Berg. Tegelijkertijd sprokkel je boektitels bij elkaar, en daar ga je op het eind wat mee doen.’

Nieuwsgierig geworden? Kom naar de winkel en neem een puzzeltochtboekje mee voor het symbolische bedrag van 1 euro 75; Lovink bestaat immers 175 jaar. Voor kinderen is er een aanvullend exemplaar. Vergeet je pen of potlood niet. En ja, er zijn prijzen te winnen.