Stedendriehoek

Liefde in geboorte en dood

ZUTPHEN – Op woensdag 1 november verzorgt de Geboortenis een lezing door Susannah van Asch-Yasuda in het Genietcafé, Oude Bornhof 57 in Zutphen. De bijeenkomst begint om 20.00 uur, met inloop vanaf 19.30 uur.

Susannah is moeder van drie zoons: Arend (2010), Emile (2013) en Olaf (2016). Arend overleed totaal onverwacht in april 2016 aan een hartaanval, vier dagen voor de geboorte van haar jongste zoon. In één week reanimeerde ze haar stervende oudste, beviel van haar derde en begroef haar oudste kind met de pasgeborene in de drager op haar buik.

Ondanks deze bizarre samenloop van omstandigheden hielden zij en haar man Mark elkaar en het leven vast en gaven niet op. Ze maakten een lange reis door de adembenemende natuur van Scandinavië om te wennen aan de nieuwe samenstelling van hun gezin. Ze kregen nieuwe dromen en hernieuwde levenskracht. En Susannah weet nu – zekerder dan ooit – dat het leven over liefde gaat en dat het niet ophoudt bij de dood, noch begint bij de geboorte. Een geestelijke wereld is ons thuis, waar we plannen hebben gemaakt voor het leven dat we hier lijden/leiden. Haar focus ligt nu op het verspreiden van die boodschap, wat ze vooral neerlegt in het werk dat ze nu doet als moedercoach via haar nieuwe bedrijf Moederschap in Ontwikkeling.
Susannah vertelt haar verhaal en er is ruimte voor vragen en gesprek. Kaarten reserveren is mogelijk via de website www.geboortenis.nl