Stedendriehoek

Liederen langs de IJssel

ZUTPHEN – “Een concert als een ode aan de rivier. Er is al eeuwen gezongen over rivieren en de betekenis en het belang van een rivierenlandschap. De melodieën en teksten/ gedichten waarmee we over de rivier en het stromende water zingen, veranderen constant. Net als het waterlandschap gaan ze met de tijd mee. Tijdens het concert laten we dit horen.”

“Daarnaast doen wij een oproep voor deelname aan een driedelige workshop voor geoefende amateurzangers die al enige jaren zangles hebben, met als doel een concert van solozang met een gezamenlijk gedeelte, op zaterdag 1 juli in De Witte Vleugel van het oude gemeentehuis van Zutphen.”
De activiteiten in het kader van De IJsselbiënnale zijn opgezet door twee enthousiaste amateurzangers: Ina Wierenga en Miriam Kemperman. Zo is er op zondag 14 mei van 10.00 tot 16.00 uur een gezamenlijke workshop in De IJsselsalon, in mei/juni individuele coaching door een pianist en op zaterdag 1 juli een concert in De Witte Vleugel van het oude gemeentehuis in Zutphen. Voor informatie en aanmelding, e-mail inawierenga@hotmail.com  en telefoon 06-51142104.