Stedendriehoek

LETS Zutphen zingt in buitenlucht

ZUTPHEN – Zes LETS-leden zingen canons bij een kop koffie met cake en chocola. Het is één van de sociaal gerichte activiteiten van LETS Zutphen. In deze coronatijd vinden sommigen het elkaar ontmoeten extra fijn, momenteel het liefst in de buitenlucht.

Het bestuur stimuleert contact tussen leden door een leuke donatie per georganiseerde bijeenkomst. Onderling contact is naast uitruilen van spullen en dienstverlening, een doel dat leden aanspreekt. Wie graag meer hoort over hoe LETS Zutphen en omgeving werkt, krijgt na aanmelding een uitnodiging voor een gratis informatie-uurtje op maandagavond 7 september, vanaf 19.30 uur. LETS-leden trekken af en toe samen op en bieden elkaar goede, overbodig geworden spullen aan. Ook vinden mensen die graag eens iets voor een ander doen en anderen die juist kleine klusjes gedaan willen hebben, elkaar. Ze ontvangen en betalen met nappen.

Door heel Nederland zijn vergelijkbare LETS-organisaties. Een automatisch boekhoudsysteem zorgt ervoor dat ieder lid inzicht heeft in de inkomsten en uitgaven van nappen. Er komt geen euro aan te pas. Wie er op 7 september bij wil zijn, kan een mail sturen naar info@letszuthpen.nl. De uitnodiging met adres wordt dan toegezonden.