Stedendriehoek

Lentefittrainingen gaan van start

ZUTPHEN – Op zaterdag 1 april beginnen de Lentefittrainingen van Sneeuwfit Zutphen. Er zijn maar liefst vijf verschillende trainingen op diverse tijdstippen en op locaties. 

Bij het woord Sneeuwfit denk je misschien aan trainen voor de wintersport. Dat was in het verleden ook zo maar tegenwoordig trainen de leden om het hele jaar fit te zijn en te blijven. Deelnemers kunnen kiezen uit hardlooptrainingen op twee niveaus, wandelen op twee niveaus en Nordic walking. Alle trainingen staan onder deskundige leiding en vinden plaats in een prachtig natuurgebied.

Op zaterdag 1 april starten de hardlooptraining voor gevorderden, de wandelfittraining en Nordic walking bij restaurant De Zessprong aan de Dortherdijk 6 in Joppe om 9.00 uur. Om 9.30 uur begint een nieuwe training Wandelfit-light onder het motto ‘iets minder inspanning en iets meer ontspanning’. Deze training duurt een half uur en is bedoeld voor mensen die, om wat voor reden dan ook, niet kunnen deelnemen aan de andere trainingen maar toch sportief bezig willen zijn in een gezellige groep.
Op zondag 2 april vertrekt er om 10.15 uur een Nordic walkingtraining vanaf eethuis De Kaleberg aan de Lochemseweg 22 in Barchem. Dinsdagavond 4 april is er om 19.30 uur een hardlooptraining en een Nordic walkingtraining in Joppe. En tot slot start er ook in Joppe op donderdagmorgen 6 april om 9.00 uur een Nordic walkingtraining. Kortom, keuze genoeg voor iedereen. Kijk voor meer info over de trainingen op www.sneeuwfitzutphen.nl.