Stedendriehoek

Kom genieten bij ’t Sfeerhuis Gorssel

“Al jarenlang speelde het door mijn hoofd. Een eigen decoratie- en interieurwinkel, dat zou toch wel echt geweldig zijn.” Sinds woensdag 1 juli is deze droom werkelijkheid geworden voor Marjon Weijenberg-Regenspurg. Aan de Hoofdstraat 35 heeft zij haar winkel mogen openen, ’t Sfeerhuis Gorssel.

“Ik ben geboren en getogen in Gorssel, dus bij het brainstormen voor de naam van de winkel wist ik één ding zeker: Gorssel hoort daarbij voor mij. Toen ik op mezelf ging wonen heb ik wel wat uitstapjes gemaakt naar andere plaatsen. Ik heb zelfs nog een jaar met mijn gezin in Frankrijk gewoond. Door het vele verhuizen, klussen en opnieuw inrichten ben ik verslingerd geraakt aan het speuren naar leuke interieurartikelen. Mijn man is dan ook blij dat ik nu mijn inspiratie kwijt kan in de zaak; soms kan hij al mijn wilde ideeën niet meer bijbenen. Ik kan daar juist enorm van genieten: klussen, stylen en fröbelen. Mijn idee is dan ook om een soort woonkamer/winkelsfeer neer te zetten, waarbij je het gevoel hebt dat je in een gezellige woonkamer aan het rondneuzen bent.”

In de winkel kun je terecht voor onder andere windlichten, schapenvachten, kussens, kaarsen, maar ook voor bijzondere kaarten en leuke betaalbare cadeautjes. Tevens zijn er seizoensgebonden artikelen. “Denk daarbij aan tuinplanten, potgrond en openhaardhout, dit in samenwerking met een vriend van mij, eigenaar Willem Bokkinga Tuinwerk. We hopen op deze manier Gorssel nog sfeervoller en gezelliger te maken en dat mensen hier graag vertoeven. Iedereen is welkom om rond te neuzen in de winkel en om inspiratie op te doen, met een kopje koffie erbij.” Zie de website www.sfeerhuisgorssel.nl of bel 0575-700514.