Stedendriehoek

Klein Engelenburg steunt Actie Hongerpot

BRUMMEN – De medewerkers van woonzorglocatie Landgoed Klein Engelenburg, onderdeel van Domus Magnus, doneren €500,- aan Stichting Actie Hongerpot Brummen. Voor veel kinderen en jongvolwassen in Afrika en India is voedsel, onderwijs en schoon drinkwater niet vanzelfsprekend. De stichting stimuleert al ruim 45 jaar het volgen van onderwijs door onder meer voedselhulp te bieden. Donaties zijn dan ook meer dan welkom.

De medewerkers van Landgoed Klein Engelenburg kunnen terugkijken op een fantastisch jaar, waarin zij vanwege de mooie prestaties een teambonus hebben verdiend. Het team zet zich 24 uur per dag in zowel voor ouderen met een zorgvraag op lichamelijk als cognitief gebied. Het maatschappelijk betrokken team weet als geen ander hoe belangrijk de zorg voor een ander is en besloot daarom gezamenlijk de bonus te doneren aan een goed doel. Locatiemanager Marga van den Tweel reikte symbolisch de €500,- uit aan Rina Hummelink van Stichting Actie Hongerpot.

Al ruim 45 jaar is Stichting Actie Hongerpot een begrip in Brummen. Door middel van de inmiddels 300 Hongerpotjes’ die in veel huizen en zaken staan wordt er geld ingezameld voor projecten in India en Afrika. Het gedoneerde geld wordt besteed aan het volgen van onderwijs en voedselhulp aan kinderen en jongvolwassenen. Alle medewerkers van Actie Hongerpot zijn vrijwilligers waardoor het geld voor 100 procent naar de projecten gaat. Door het geven van presentaties en de aanwezigheid op markten proberen de vrijwilligers zoveel mogelijk bekendheid te geven aan Actie Hongerpot.

Giften zijn van harte welkom. Voor meer informatie kan men contact opnemen met mevrouw Rina Hummelink via telefoon 0575-562531 en website www.hongerpot.nl