Stedendriehoek

Kinderopvang HIP van start

ZUTPHEN – Vorige week is kinderopvang HIP aan de Spittaalstraat 13 in Zutphen van start gegaan. Dit is een nieuwe, kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. “Doordat wij een kleinschalig kinderdagverblijf zijn, kunnen wij ieder kind de zorg en aandacht geven die het nodig heeft”, vertelt Patrick Velthuis.

De kinderopvang bestaat uit twee groepen, waarbij er in elke groep maximaal 12 kinderen worden opgevangen. “Kinderen maken veel ontwikkelingen door”, licht Velthuis toe. “Daarom is goede begeleiding in deze levensfase erg belangrijk.” Kinderopvang HIP staat voor kwaliteit. “Wij gaan met kinderen om op basis van respect, vertrouwen, begrip en liefde. Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen.”

Het kinderdagverblijf is van binnen én buiten zodanig ingericht, dat de kinderen maximale ruimte krijgen om op allerlei manieren te bewegen, te spelen en zich te ontwikkelen. “Wij hanteren een frisse en huiselijke sfeer met lichte en moderne kleuren.” Normen, waarden en regels zijn bij kinderopvang HIP belangrijk. “Ieder kind moet zich gezien en gehoord voelen.” De opvang beschrijft het als haar taak om de kinderen de gelegenheid te geven hun nieuwsgierigheid te prikkelen en te bevredigen.

“Het enthousiaste en vaste team staat klaar om er samen met de kinderen een succes van te maken. We zouden het leuk vinden als je bij ons komt spelen. Zien we je snel?” Voor Velthuis is het belangrijk dat de ouders erop kunnen vertrouwen dat hun kinderen worden opgevangen in een veilige en gezonde omgeving. “Onze pedagogische medewerkers zijn goed opgeleid.” Voor meer informatie, kijk op www.kinderopvanghip.nl