Stedendriehoek

Introductiedag permacultuur

BRUMMEN – Op donderdag 6 april verzorgt permacultuur- en voedselbosdocent Chantal van Genderen een introductiedag over het ontwerpsysteem permacultuur in het Brummense voedselbos Nieuwe Erven. De dag begint om 10.30 uur en duurt tot 16.00 uur.

Deze duurzame ontwerpmethode is toe te passen op grote en kleine groene projecten, op het telen van voedsel, maar ook op sociale systemen, organisaties en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de introductiedag wordt kennisgemaakt met permacultuur. Je leert hoe je deze kennis meteen kunt inzetten.
Daarnaast is het inspirerend dat voedsel verbouwen in relatie met meer natuur heel goed mogelijk is. En dit kan bovendien op elke schaal worden toegepast. Deze oriëntatiedag is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een optimistisch geluid, een natuurlijker wereld nastreeft en voor degenen die een permacultuur-opleiding overwegen.
Voedselbos Nieuwe Erven is een drie hectare groot voedselbospark in de openbare ruimte in Brummen. Je kunt hier toepassingen van permacultuurontwerp beleven, leren van de uitdagingen en kansen die zich hier voordoen en ideeën opdoen voor eigen projecten.
Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website www.chantalvangenderen.com.