Stedendriehoek

Intrigerende voorstelling in Luxor Filmtheater

ZUTPHEN – Haar stem werd al eens vergeleken met die van Adèle, want Sonja van Hamel zingt fenomenaal. Samen met haar band The Leonids en een aantal mysterieuze beeldmachines laat ze op zaterdag 12 november in het Zutphense Luxor Filmtheater heerlijke luisterpopmuziek samensmelten met betoverende beeldprojecties.

Het resultaat is een intrigerende muziek-film-live voorstelling waarbij geluid en beeld samen eigenzinnige verhalen vertellen, die zich als miniatuur-speelfilms aan oog en oor ontrollen.

De naam The Leonids is ontleend aan de meteorietenregen die elk jaar rond deze tijd vanuit het sterrenbeeld Leeuw valt. De jazzy popnummers gaan dan ook over verliefde hemellichamen en een afscheid dat zich voltrekt onder een meteorietenregen. Over een satelliet die vanuit de ruimte een drama vastlegt en uitzendt. Over dromen die verder gaan terwijl je wakker bent en geheimzinnige reflecties op de muren van een slaapkamer.

De voorstelling begint zaterdag 12 november om 21.00 uur. Kaartjes kosten €17,50 voor pashouders, €20,- in de voorverkoop en €22,50 aan de kassa van Luxor, Houtmarkt 64.